Giriş Kayıt
Matt Cannon

Matt Cannon


Oyuncu, Casting

Matt Cannon, oyuncu, casting.

Diğer Bir İsmi: Matthew Cannon | J. Matthew Miller
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Çeşitli 6.3 4,533
2012 Biyografi Oyuncu    

Büyük Dövüş
2011 Dram Casting 8.2 351,536

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Oyuncu 5.1 24,710

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Çeşitli 6.4 136,729

Şampiyon
2008 Dram Oyuncu 7.9 258,046

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.1 180,738

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Oyuncu 7.0 258,077
2007 Macera Oyuncu 4.3 381

Krallık
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 104,498
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 527,732

Geçmişin İzleri
2006 Korku Çeşitli 4.0 2,784
2005 Dram Oyuncu 7.0 112,578
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,748) Live by Night (6,109) Hidden Figures (5,472) Rogue One (4,909) Split (4,607) Paterson (3,822) Assassin's Creed (3,794) Patriots Day (3,599) Allied (3,266) Passengers (1,523)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017