Giriş Kayıt
Matt Cannon

Matt Cannon


Oyuncu, Casting

Matt Cannon, oyuncu, casting.

Diğer Bir İsmi: Matthew Cannon | J. Matthew Miller
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Çeşitli 6.3 4,620
2012 Biyografi Oyuncu    

Büyük Dövüş
2011 Dram Casting 8.2 356,052

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Oyuncu 5.1 24,898

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Çeşitli 6.4 137,751

Şampiyon
2008 Dram Oyuncu 7.9 259,633

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.1 182,427

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Oyuncu 7.0 260,146
2007 Macera Oyuncu 4.3 381

Krallık
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 105,167
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 531,396

Geçmişin İzleri
2006 Korku Çeşitli 4.0 2,784
2005 Dram Oyuncu 7.0 113,404
Dizi Altyazıları
Fargo (6,029) Arrow (5,508) American Gods (4,953) The Flash (4,676) The 100 (4,140) 12 Monkeys (3,322) Better Call Saul (3,139) Supernatural (2,820) The Blacklist (2,790) Game of Thrones (2,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017