Giriş Kayıt
Matt Cannon

Matt Cannon


Oyuncu, Casting

Matt Cannon, oyuncu, casting.

Diğer Bir İsmi: Matthew Cannon | J. Matthew Miller
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Çeşitli 6.3 4,620
2012 Biyografi Oyuncu    

Büyük Dövüş
2011 Dram Casting 8.2 353,604

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Oyuncu 5.1 24,811

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Çeşitli 6.4 137,245

Şampiyon
2008 Dram Oyuncu 7.9 258,849

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.1 181,573

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Oyuncu 7.0 259,025
2007 Macera Oyuncu 4.3 381

Krallık
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 104,832
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 529,657

Geçmişin İzleri
2006 Korku Çeşitli 4.0 2,784
2005 Dram Oyuncu 7.0 112,984
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,701) Fargo (3,751) The Last Kingdom (2,449) Into the Badlands (2,178) The Expanse (2,141) Doctor Who (2,017) Game of Thrones (1,712) Vikings (1,684) Better Call Saul (1,592) Supernatural (1,500)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017