Giriş Kayıt
Matt Cannon

Matt Cannon


Oyuncu, Casting

Matt Cannon, oyuncu, casting.

Diğer Bir İsmi: Matthew Cannon | J. Matthew Miller
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Çeşitli 6.3 4,620
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 18,761

Büyük Dövüş
2011 Dram Casting 8.2 382,936

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Oyuncu 5.1 25,902

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Çeşitli 6.4 143,778

Şampiyon
2008 Dram Oyuncu 7.9 270,131

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.1 190,988

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Oyuncu 7.0 273,004
2007 Macera Oyuncu 4.3 381

Krallık
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 108,831
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 551,465

Geçmişin İzleri
2006 Korku Çeşitli 4.0 2,784
2005 Dram Oyuncu 6.9 117,131
Dizi Altyazıları
Westworld (9,591) The Flash (3,295) La casa de papel (3,081) The 100 (2,919) Legion (2,653) Fear the Walking Dead (1,930) Supernatural (1,929) Krypton (1,777) Into the Badlands (1,761) The Big Bang Theory (1,425)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018