Giriş Kayıt
Matt Cannon

Matt Cannon


Oyuncu, Casting

Matt Cannon, oyuncu, casting.

Diğer Bir İsmi: Matthew Cannon | J. Matthew Miller
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Çeşitli 6.3 4,620
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 18,761

Büyük Dövüş
2011 Dram Casting 8.2 371,871

Kızlar Tarikatında Cinayet
2009 Korku Oyuncu 5.1 25,444

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Çeşitli 6.4 141,782

Şampiyon
2008 Dram Oyuncu 7.9 267,249

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.1 187,957

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Oyuncu 7.0 268,367
2007 Macera Oyuncu 4.3 381

Krallık
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 107,527
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 545,838

Geçmişin İzleri
2006 Korku Çeşitli 4.0 2,784
2005 Dram Oyuncu 7.0 115,887
Dizi Altyazıları
Vikings (10,033) Black Mirror (8,595) Shameless (7,919) Star Trek: Discovery (4,683) The Big Bang Theory (2,842) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,270) The Flash (2,137) Bron/Broen (1,772) The X Files (1,479) Stranger Things (1,440)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018