Giriş Kayıt
Ka Wah Lam

Ka Wah Lam


Oyuncu

Ka Wah Lam, oyuncu. Mo jing (2014), (2007) Görünmez Hedef (2007), (2006) Gau ngao gau (2006), (2014) Overheard 3 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dominic Ka-wah Lam | Chia-hua Lin | Jia-hua Lin |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Oyuncu 6.1 562
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,003
2009 Aksiyon Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.2 32

Look for a Star
2009 Romantik Oyuncu 5.6 473

Görünmez Hedef
2007 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,355
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,116
1987 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (14,671) Passengers (8,893) Doctor Strange (5,219) Arrival (3,943) Fences (3,323) Assassin's Creed (3,235) Allied (3,036) Hacksaw Ridge (2,560) Moana (2,049) Forushande (1,658)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,907) Taboo (9,013) The 100 (8,950) Legion (8,783) The Big Bang Theory (6,336) Black Sails (5,736) Arrow (5,066) Vikings (3,868) The Flash (3,572) The Expanse (3,558)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017