Giriş Kayıt
Ka Wah Lam

Ka Wah Lam


Oyuncu

Ka Wah Lam, oyuncu. Mo jing (2014), (2007) Görünmez Hedef (2007), (2006) Gau ngao gau (2006), (2014) Overheard 3 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dominic Ka-wah Lam | Chia-hua Lin | Jia-hua Lin |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Oyuncu 6.1 562
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,094
2009 Aksiyon Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.2 32

Look for a Star
2009 Romantik Oyuncu 5.6 473

Görünmez Hedef
2007 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,355
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,116
1987 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,361) Vikings (3,494) Stargate Origins (3,366) Black Mirror (2,892) Star Trek: Discovery (1,518) Supernatural (1,494) American Crime Story (1,467) The X Files (1,387) McMafia (1,335) Altered Carbon (1,277)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018