Giriş Kayıt
Ka Wah Lam

Ka Wah Lam


Oyuncu

Ka Wah Lam, oyuncu. Mo jing (2014), (2007) Görünmez Hedef (2007), (2006) Gau ngao gau (2006), (2014) Overheard 3 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dominic Ka-wah Lam | Chia-hua Lin | Jia-hua Lin |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Oyuncu 6.1 562
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,003
2009 Aksiyon Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 6.2 32

Look for a Star
2009 Romantik Oyuncu 5.6 473

Görünmez Hedef
2007 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,355
2006 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,116
1987 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017