Giriş Kayıt
Marc Kniphorst

Marc Kniphorst


Kameraman

Marc Kniphorst, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Kameraman 4.7 152
2014 Aile Kameraman 7.0 89

Şerefsizin Dirilişi
2013 Dram Kameraman 6.5 478
2011 Dram Kameraman 5.7 3,469
2011 Dram Kameraman 6.9 81

Sihirbazlar
2010 Aile Kameraman 6.8 279

Oksijen
2010 Dram Kameraman 7.2 1,016
2006 Dram Kameraman 7.2 25,154
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017