Giriş Kayıt
Kevin Hennelly

Kevin Hennelly


Yönetmen Asistanı, Senarist

Kevin Hennelly, yönetmen asistanı, senarist. Testere 5 (2008), Testere 6 (2009), Testere 3D: Final (2010), Bottom Feeder (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 32,297
2012 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 40,381
2011 Dram Yönetmen Asistanı    

Testere 3D: Final
2010 Korku Yönetmen Asistanı 5.6 78,900

Testere 6
2009 Korku Yönetmen Asistanı 6.0 88,213

Testere 5
2008 Korku Yönetmen Asistanı 5.8 101,042
2008 Komedi Çeşitli 6.7 21,399
2008 Suç Senarist 4.5 259
2007 Komedi Senarist 4.9 1,440
2007 Korku Yönetmen Asistanı 4.3 515

Ölü Mary
2007 Korku Yönetmen Asistanı    
2005 Biyografi Yönetmen Asistanı    
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018