Giriş Kayıt
Hana Vagnerová

Hana Vagnerová (34)


Oyuncu

Hana Vagnerová, 21 Şubat 1983 Prague, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti] doğumlu oyuncu. Vyprávej (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Şubat 1983
Doğum Yeri: Prague, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti]
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 34 Biyografi Oyuncu    
2017 34 Komedi Oyuncu    
2017 34 Dram Oyuncu    
2016 33 Biyografi Oyuncu 5.4 492
2015 32 Komedi Oyuncu 5.6 114
2014 31 Komedi Oyuncu 6.5 79
2014 31 Dram Oyuncu 5.5 43
2013 30 Dram Oyuncu 4.6 89
2009 Komedi Oyuncu 7.3 86
2008 25 Biyografi Oyuncu 6.0 3,467
Dizi Altyazıları
Vikings (6,372) Shameless (3,834) Game of Thrones (3,081) Mr. Robot (2,968) Supernatural (2,750) The Big Bang Theory (2,210) Arrow (2,200) Outlander (1,927) Gotham (1,792) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,767)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017