Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Bahar Akça

Bahar Akça (31)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
27 Haziran 1984 (Çarşamba)
Doğum Yeri:
Istanbul, Türkiye
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.73 m
7.1 (9 Oy)
  • Currently 142.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.4 262

Kirpi
2009 Komedi Oyuncu 5.9 1,438
2008 Komedi Oyuncu 2.1 1,173
2008 Komedi Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 4.9 16
2006 Dram Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 5.0 62
2002 Oyuncu 6.5 360
2002 Oyuncu 5.7 15
2002 Komedi Oyuncu    
2002 Komedi Oyuncu 6.1 30
2002 Komedi Oyuncu    
1999 Oyuncu 4.7 31

"Deli Yürek"
1999 Macera Oyuncu 7.8 1,710
1988 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016