Bahar Akça (30)


Oyuncu
7.1 (8 Oy)
  • Currently 142.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 27 Haziran 1984 (Çarşamba)
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Yengeç
Boyu:1.73 m
Resimleri (19)
Hayranlar (7 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Oyuncu 3.6 84
2002 Oyuncu 6.5 304

"Deli Yürek"
1999 Macera Oyuncu 6.6 1,459
2003 Dram Oyuncu 4.8 57
2002 Oyuncu 5.7 15
2002 Komedi Oyuncu    
2002 Komedi Oyuncu 6.3 27
2002 Komedi Oyuncu 5.9 196
2006 Dram Oyuncu 4.5 13
2007 Dram Oyuncu 5.5 13
2008 Komedi Oyuncu 2.0 1,007

Kirpi
2009 Komedi Oyuncu 6.0 1,234
1988 Oyuncu