Giriş Kayıt
Bahar Akça

Bahar Akça (33)


Oyuncu

Bahar Akça, 27 Haziran 1984 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. "Deli Yürek" (1999), Kirpi (2009), Koçum Benim (2002), Çılgın Dersane Kampta (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Haziran 1984
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.73 m
7.1 (9 Oy)
  • Currently 142.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 31 Dram Oyuncu 5.7 546
2009 25 Komedi Oyuncu 5.9 1,675
2008 24 Komedi Oyuncu 2.0 1,424
2008 Komedi Oyuncu 3.5 20
2007 Dram Oyuncu 5.2 14
2006 Dram Oyuncu 4.6 14
2003 Dram Oyuncu 4.8 68
2002 Oyuncu 6.6 522
2002 Oyuncu 6.2 18
2002 Komedi Oyuncu 3.8 5
2002 Komedi Oyuncu 6.1 30
2002 Komedi Oyuncu 5.7 334
1999 Oyuncu 4.7 30
1999 Macera Oyuncu 7.6 2,533
1988 4 Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,990) Den of Thieves (2,914) Maze Runner: The Death Cure (2,698) Winchester (2,445) Hostiles (2,222) 12 Strong (1,770) A martfüi rém (1,633) The Commuter (1,301) Submergence (1,168) Bleeding Steel (1,161)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,181) Supernatural (4,585) The Big Bang Theory (3,227) Gotham (2,729) The Terror (2,678) Arrow (2,273) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,228) The Flash (1,884) Krypton (1,646) Legion (1,635)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018