Giriş Kayıt
Bahar Akça

Bahar Akça (33)


Oyuncu

Bahar Akça, 27 Haziran 1984 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Çılgın Dersane Kampta (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Haziran 1984
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.73 m
7.1 (9 Oy)
  • Currently 142.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 31 Dram Oyuncu 5.6 461
2009 25 Komedi Oyuncu 5.9 1,592
2008 24 Komedi Oyuncu 2.0 1,349
2008 Komedi Oyuncu 3.4 17
2007 Dram Oyuncu 5.2 14
2006 Dram Oyuncu 4.6 14
2003 Dram Oyuncu 4.9 68
2002 Oyuncu 6.6 476
2002 Oyuncu 6.2 18
2002 Komedi Oyuncu 3.8 5
2002 Komedi Oyuncu 6.1 30
2002 Komedi Oyuncu 5.7 310
1999 Oyuncu 4.7 30
1999 Macera Oyuncu 7.7 2,274
1988 4 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017