Giriş Kayıt
Dejan Angelov

Dejan Angelov


Dublör, Oyuncu

Dejan Angelov, dublör, oyuncu. Cehennem Melekleri 2 (2012), Cehennem Melekleri 3 (2014), Kod Adı: Londra (2016), Herkül: Efsane Başlıyor (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Deyan Angelov | Dian Angelov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 5.1 5,775

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Dublör 5.9 107,814

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Dublör 6.1 142,743
2014 Korku Oyuncu 6.8 41,024

Herkül: Efsane Başlıyor
2014 Aksiyon Dublör 4.2 47,811
2013 Aksiyon Oyuncu 4.4 20,866
2012 Dram Dublör 4.7 7,843

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Dublör 6.6 262,841

Özgürlük Yolu
2010 Macera Oyuncu 7.3 94,994
2009 Komedi Oyuncu 6.7 226

Turnuva
2009 Aksiyon Dublör 6.1 31,677
2009 Aksiyon Dublör 4.3 2,375

İnfaz: Sınır Devriyesi
2008 Aksiyon Dublör    
2007 Korku Oyuncu    

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 7,999

Kontrat
2006 Dram Dublör 5.7 21,154
2005 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,130
2005 Gerilim Dublör 6.0 645

Türk Hamlesi
2005 Savaş Oyuncu 7.1 3,127
2005 Gerilim Dublör    
2004 Aksiyon Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 3.9 435
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017