Giriş Kayıt
Dejan Angelov

Dejan Angelov


Dublör, Oyuncu

Dejan Angelov, dublör, oyuncu. Cehennem Melekleri 2 (2012), Cehennem Melekleri 3 (2014), Kod Adı: Londra (2016), Herkül: Efsane Başlıyor (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Deyan Angelov | Dian Angelov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 5.0 11,251

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Dublör 5.9 113,999

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Dublör 6.1 146,496
2014 Korku Oyuncu 6.8 42,484

Herkül: Efsane Başlıyor
2014 Aksiyon Dublör 4.2 48,715
2013 Aksiyon Oyuncu 4.4 20,866
2012 Dram Dublör 4.7 7,843

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Dublör 6.6 266,985

Özgürlük Yolu
2010 Macera Oyuncu 7.3 97,327
2009 Komedi Oyuncu 6.7 226

Turnuva
2009 Aksiyon Dublör 6.1 31,677
2009 Aksiyon Dublör 4.3 2,375

İnfaz: Sınır Devriyesi
2008 Aksiyon Dublör 5.7 5,620
2007 Korku Oyuncu    

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 7,999

Kontrat
2006 Dram Dublör 5.7 21,801
2005 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,130
2005 Gerilim Dublör 6.0 645

Türk Hamlesi
2005 Savaş Oyuncu 7.1 3,127
2005 Aksiyon Dublör 3.5 383
2004 Aksiyon Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 3.9 435
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018