Giriş Kayıt
Dejan Angelov

Dejan Angelov


Dublör, Oyuncu

Dejan Angelov, dublör, oyuncu. Cehennem Melekleri 2 (2012), Cehennem Melekleri 3 (2014), Kod Adı: Londra (2016), Herkül: Efsane Başlıyor (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Deyan Angelov | Dian Angelov
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Dublör 5.9 97,214

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Dublör 6.1 135,475
2014 Korku Oyuncu 6.8 38,304

Herkül: Efsane Başlıyor
2014 Aksiyon Dublör 4.2 46,569
2013 Aksiyon Oyuncu 4.4 20,098
2012 Dram Dublör 4.7 7,843

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Dublör 6.6 255,233

Özgürlük Yolu
2010 Macera Oyuncu 7.3 91,698
2009 Komedi Oyuncu 6.7 226

Turnuva
2009 Aksiyon Dublör 6.1 31,119
2009 Aksiyon Dublör 4.3 2,375

İnfaz: Sınır Devriyesi
2008 Aksiyon Dublör    
2007 Korku Oyuncu    

Mezara Kadar
2007 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 7,999

Kontrat
2006 Dram Dublör 5.7 20,518
2005 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,130
2005 Gerilim Dublör 6.0 645

Türk Hamlesi
2005 Savaş Oyuncu 7.1 3,127
2005 Gerilim Dublör    
2004 Aksiyon Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 3.9 435
- Korku Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (5,763) Black Sails (4,579) Into the Badlands (4,040) Iron Fist (2,822) Vikings (1,972) Legion (1,792) Game of Thrones (1,549) Arrow (1,487) Billions (1,447) The 100 (1,423)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017