Stephen Amell (33)


Oyuncu
9.2 (37 Oy)
  • Currently 184.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1981 (Cuma)
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Boğa
Boyu:1.85 m
Resimleri (56)
Hayranlar (68 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Oyuncu 7.9 8,543
2005 Dram Oyuncu 6.1 1,480
2008 Dram Oyuncu 7.7 1,918

Kayıp Yüzük
2007 Dram Oyuncu 6.6 3,406

Tracey'in Yaşamından Kesitler
2007 Dram Oyuncu 6.3 6,071

Kapı Komşusu
2006 Korku Oyuncu 4.8 612
2007 Komedi Oyuncu 6.5 15,297
2007 Dram Oyuncu 8.2 2,799

Çığlıklar: Büyük Av
2009 Aksiyon Oyuncu 4.8 3,796
2008 Komedi Oyuncu 6.0 29,623
2009 Komedi Oyuncu 7.2 16,820
2010 Komedi Oyuncu 8.5 25,316

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 8.1 164,101
2010 Dram Oyuncu 6.0 712
2011 Komedi Oyuncu 7.9 98,556
2011 Suç Oyuncu 5.5 194
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 156,182
2013 Komedi Oyuncu 6.7 474
2014 Aksiyon Oyuncu    
2013 Oyuncu 7.2 195