Giriş Kayıt

Stephen Amell (34)


Oyuncu
9.3 (48 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1981 (Cuma)
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Boğa
Boyu:1.85 m
Resimleri (57)
Hayranlar (85 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 6.1 1,611
2008 Dram Oyuncu    

Kayıp Yüzük
2007 Dram Oyuncu 6.6 3,590

Tracey'in Yaşamından Kesitler
2007 Dram Oyuncu 6.2 6,442

Kapı Komşusu
2006 Korku Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 6.6 17,167
2007 Dram Oyuncu 8.2 3,658

Çığlıklar: Büyük Av
2009 Aksiyon Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu 6.0 33,736
2009 Komedi Oyuncu 7.2 17,698
2010 Komedi Oyuncu 8.5 31,170

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.9 197,378
2010 Dram Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.8 121,131
2011 Suç Oyuncu    

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 8.1 241,622
2013 Komedi Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 8.3 105,771
2013 Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu    
2015 Animasyon Oyuncu 9.1 70
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015