Giriş Kayıt

Stephen Amell (33)


Oyuncu
9.4 (47 Oy)
  • Currently 187.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1981 (Cuma)
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Boğa
Boyu:1.85 m
Resimleri (55)
Hayranlar (78 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Oyuncu 7.9 8,543
2005 Dram Oyuncu 6.1 1,484
2008 Dram Oyuncu 7.7 1,918

Kayıp Yüzük
2007 Dram Oyuncu 6.6 3,413

Tracey'in Yaşamından Kesitler
2007 Dram Oyuncu 6.2 6,310

Kapı Komşusu
2006 Korku Oyuncu 4.8 617
2007 Komedi Oyuncu 6.6 16,395
2007 Dram Oyuncu 8.3 3,218

Çığlıklar: Büyük Av
2009 Aksiyon Oyuncu 4.8 3,805
2008 Komedi Oyuncu 6.0 32,139
2009 Komedi Oyuncu 7.2 17,325
2010 Komedi Oyuncu 8.5 28,299

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 8.0 186,052
2010 Dram Oyuncu 6.0 717
2011 Komedi Oyuncu 7.8 114,040
2011 Suç Oyuncu 5.5 196

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 213,929
2013 Komedi Oyuncu 6.7 494
2014 Aksiyon Oyuncu 8.2 64,548
2013 Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015