Stephen Amell (33)


Oyuncu
9.2 (36 Oy)
  • Currently 184.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
 

favori
Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1981 (Cuma)
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Boğa
Boyu:1.85 m
Resimleri (56)
  • Stephen Amell
  • Stephen Amell
  • Stephen Amell
  • Stephen Amell
  • Stephen Amell
Hayranlar (65 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
Queer as Folk 2005 Dram Oyuncu 7.9 8,543
Dante's Cove 2005 Dram Oyuncu 5.6 1,397
ReGenesis 2008 Dram Oyuncu 7.7 1,918
Closing the Ring
Kayıp Yüzük
2007 Dram Oyuncu 6.5 3,206
The Tracey Fragments
Tracey'in Yaşamından Kesitler
2007 Dram Oyuncu 6.3 5,909
The House Next Door
Kapı Komşusu
2006 Korku Oyuncu 4.8 589
Private Practice 2007 Komedi Oyuncu 6.1 13,713
Heartland 2007 Dram Oyuncu 8.2 2,400
Screamers: The Hunting
Çığlıklar: Büyük Av
2009 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,591
90210 2008 Komedi Oyuncu 6.0 28,332
Hung 2009 Komedi Oyuncu 7.2 16,047
Blue Mountain State 2010 Komedi Oyuncu 8.5 24,223
The Vampire Diaries
Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 8.2 159,387
The Cutting Edge: Fire & Ice 2010 Dram Oyuncu 5.3 596
New Girl 2011 Komedi Oyuncu 7.9 96,411
Justice for Natalee Holloway 2011 Suç Oyuncu 5.3 157
Arrow 2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 144,916
When Calls the Heart 2013 Komedi Oyuncu 6.8 326
The 65th Primetime Emmy Awards 2013 Oyuncu 6.4 147