Stephen Amell (33)


Oyuncu
9.3 (38 Oy)
  • Currently 185.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1981 (Cuma)
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Boğa
Boyu:1.85 m
Resimleri (59)
Hayranlar (69 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Dram Oyuncu 7.9 8,543
2005 Dram Oyuncu 6.1 1,484
2008 Dram Oyuncu 7.7 1,918

Kayıp Yüzük
2007 Dram Oyuncu 6.6 3,413

Tracey'in Yaşamından Kesitler
2007 Dram Oyuncu 6.3 6,090

Kapı Komşusu
2006 Korku Oyuncu 4.8 617
2007 Komedi Oyuncu 6.5 15,374
2007 Dram Oyuncu 8.2 2,832

Çığlıklar: Büyük Av
2009 Aksiyon Oyuncu 4.8 3,805
2008 Komedi Oyuncu 6.0 29,776
2009 Komedi Oyuncu 7.2 16,858
2010 Komedi Oyuncu 8.5 25,537
2009 Dram Oyuncu 8.1 168,350
2010 Dram Oyuncu 6.0 717
2011 Komedi Oyuncu 7.9 101,200
2011 Suç Oyuncu 5.5 196
2012 Aksiyon Oyuncu 8.2 167,164
2013 Komedi Oyuncu 6.7 494
2014 Aksiyon Oyuncu 8.5 12,386
2013 Oyuncu 7.1 199