Giriş Kayıt
Stephen Amell

Stephen Amell (36)


Oyuncu, Yapımcı

Stephen Amell, 07 Mayıs 1981 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı. Ok (2012), Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden (2016), Süper Kahraman Dövüş Kulübü (2015), Code 8 (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1981
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
9.0 (69 Oy)
  • Currently 179.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (66)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu
Yapımcı
   
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 91

Süper Kahraman Dövüş Kulübü 2.0
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 524

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 35 Aksiyon Oyuncu 6.0 68,568
2016 35 Aksiyon Oyuncu 6.5 656
2016 35 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
8.0 1,163

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 65,910
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 2,256

Süper Kahraman Dövüş Kulübü
2015 Kısa Metraj Oyuncu 8.9 2,206
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 604
2014 Aksiyon Oyuncu 8.0 242,401
2013 32 Komedi Oyuncu    
2013 Oyuncu 6.9 316

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 350,959
2011 30 Suç Oyuncu 5.5 307
2011 Komedi Oyuncu 7.7 157,819
2010 29 Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.4 43,297

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 245,670
2009 Komedi Oyuncu 7.2 19,349

Çığlıklar: Büyük Av
2009 28 Aksiyon Oyuncu 4.7 4,648
2008 Komedi Oyuncu 6.1 38,699

Kayıp Yüzük
2007 26 Dram Oyuncu 6.6 3,783
2007 Dram Oyuncu 8.3 6,169

Tracey'in Yaşamından Kesitler
2007 26 Dram Oyuncu 6.2 6,726
2007 Komedi Oyuncu 6.6 19,827

Kapı Komşusu
2006 25 Korku Oyuncu 4.8 771
2005 Dram Oyuncu 6.2 1,655
2004 Dram Oyuncu 8.0 2,788
2000 Dram Oyuncu 8.3 16,546
1993 Spor Oyuncu 8.0 6,817
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018