Giriş Kayıt
Stephen Amell

Stephen Amell (36)


Oyuncu, Yapımcı

Stephen Amell, 08 Mayıs 1981 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu, yapımcı. Ok (2012), Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden (2016), Code 8 (2016), WrestleMania (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1981
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
8.9 (68 Oy)
  • Currently 178.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (65)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Bilim-Kurgu Oyuncu
Yapımcı
   
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 91
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 163

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 35 Aksiyon Oyuncu 6.0 64,310
2016 35 Aksiyon Oyuncu 6.5 656
2016 35 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
8.0 1,087

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 7.0 59,225
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 2,189
2015 34 Kısa Metraj Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu    
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 228,444
2013 32 Komedi Oyuncu    
2013 32 Oyuncu    

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 340,027
2011 30 Suç Oyuncu 5.5 307
2011 Komedi Oyuncu 7.7 152,986
2010 29 Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.4 42,139

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 240,205
2009 Komedi Oyuncu 7.2 19,117

Çığlıklar: Büyük Av
2009 28 Aksiyon Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu 6.1 38,105

Kayıp Yüzük
2007 26 Dram Oyuncu 6.6 3,783
2007 Dram Oyuncu 8.3 5,728

Tracey'in Yaşamından Kesitler
2007 26 Dram Oyuncu 6.2 6,726
2007 Komedi Oyuncu 6.6 19,524

Kapı Komşusu
2006 25 Korku Oyuncu    
2005 Dram Oyuncu 6.2 1,655
2004 Dram Oyuncu 8.0 2,788
2000 Dram Oyuncu 8.3 16,186
1993 Spor Oyuncu 8.0 6,595
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017