Giriş Kayıt
Corey Walter

Corey Walter


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Corey Walter, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.4 315
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 100
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 1,786
2013 Komedi Kameraman 5.6 4,540

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Kameraman 7.1 35,794
2011 Komedi 6.5 8,664

Kestirme Yol
2010 Dram Kameraman 6.5 8,389
2005 Komedi 0 7.0 19,552
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017