Giriş Kayıt
Corey Walter

Corey Walter


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Corey Walter, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 246
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.4 315
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 100
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 1,786
2013 Komedi Kameraman 5.6 4,540

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Kameraman 7.1 37,886
2011 Komedi 6.5 8,664

Kestirme Yol
2010 Dram Kameraman 6.6 9,124
2005 Komedi 0 7.0 19,986
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,657) Hostiles (3,024) Maze Runner: The Death Cure (2,616) Wildling (2,463) Red Sparrow (1,655) 12 Strong (1,606) The Commuter (1,070) Peter Rabbit (590) A Quiet Place (575) The Post (528)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,611) The Terror (4,590) Legion (2,005) The Flash (1,760) Supernatural (1,584) The Big Bang Theory (1,550) Vikings (1,500) Lucifer (1,489) The Crossing (1,427) Fear the Walking Dead (1,385)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018