Giriş Kayıt
Corey Walter

Corey Walter


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Corey Walter, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.4 315
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 100
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 1,786
2013 Komedi Kameraman 5.6 4,540

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Kameraman 7.1 35,482
2011 Komedi 6.5 8,664

Kestirme Yol
2010 Dram Kameraman 6.5 8,389
2005 Komedi 0 7.0 19,514
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017