Giriş Kayıt
Corey Walter

Corey Walter


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Corey Walter, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.4 131
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.4 315
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 100
2014 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.2 1,786
2013 Komedi Kameraman 5.6 4,540

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Kameraman 7.1 36,361
2011 Komedi 6.5 8,664

Kestirme Yol
2010 Dram Kameraman 6.6 9,124
2005 Komedi 0 7.0 19,552
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017