Giriş Kayıt
Regina Conroy

Regina Conroy


Animasyon

Regina Conroy, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Animasyon 7.1 1,357

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Animasyon 4.3 10,411
2009 Animasyon Animasyon 7.1 115,078
2008 Animasyon Animasyon    

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Animasyon 5.8 6,255

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Animasyon 5.4 13,823

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 76,742

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 137,051
1999 Animasyon Animasyon 7.3 27,174
1999 Animasyon Animasyon 7.2 154,853

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.2 153,725

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 110,347
1995 Animasyon Animasyon 6.7 129,032
Film Altyazıları
Gold (4,293) Get Out (2,544) Logan (2,091) Personal Shopper (1,394) La La Land (1,359) The Age of Shadows (1,354) Split (1,332) Rings (1,254) Zashchitniki (1,165) The Great Wall (1,057)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,446) The Blacklist (3,488) Into the Badlands (3,082) Fargo (2,748) The Last Kingdom (2,592) The Flash (2,570) Doctor Who (2,193) Game of Thrones (1,770) The Expanse (1,749) Vikings (1,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017