Giriş Kayıt
Regina Conroy

Regina Conroy


Animasyon, Sanat Bölümü

Regina Conroy, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Sanat Bölümü    

Prenses Sofia
2013 Animasyon Animasyon 7.1 1,618

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Animasyon 4.3 11,728
2009 Animasyon Animasyon 7.1 120,929
2008 Animasyon Animasyon    

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Animasyon 5.8 6,633

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Animasyon 5.4 13,823

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 83,985

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 148,514
1999 Animasyon Animasyon 7.2 29,013
1999 Animasyon Animasyon 7.2 168,245

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.3 168,107

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 118,666
1995 Animasyon Animasyon 6.7 140,454
Dizi Altyazıları
Westworld (8,109) The Flash (4,673) The 100 (4,377) La casa de papel (4,048) Legion (3,464) The Expanse (2,513) Supernatural (2,236) Krypton (1,904) The Big Bang Theory (1,802) Fear the Walking Dead (1,627)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018