Giriş Kayıt
Regina Conroy

Regina Conroy


Animasyon, Sanat Bölümü

Regina Conroy, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Sanat Bölümü    

Prenses Sofia
2013 Animasyon Animasyon 7.1 1,533

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Animasyon 4.3 10,897
2009 Animasyon Animasyon 7.1 119,214
2008 Animasyon Animasyon    

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Animasyon 5.8 6,633

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Animasyon 5.4 13,823

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 81,750

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 144,877
1999 Animasyon Animasyon 7.2 29,013
1999 Animasyon Animasyon 7.2 164,042

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.3 163,421

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 116,064
1995 Animasyon Animasyon 6.7 136,956
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018