Giriş Kayıt
Regina Conroy

Regina Conroy


Animasyon

Regina Conroy, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Animasyon 7.1 1,337

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Animasyon 4.3 10,411
2009 Animasyon Animasyon 7.1 114,644
2008 Animasyon Animasyon    

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Animasyon 5.8 6,255

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Animasyon 5.4 13,823

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 76,090

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 136,038
1999 Animasyon Animasyon 7.3 27,174
1999 Animasyon Animasyon 7.2 153,499

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.2 152,262

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 109,390
1995 Animasyon Animasyon 6.7 127,551
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,727) Rogue One (5,136) Split (3,708) Assassin's Creed (2,725) Brimstone (2,259) Paterson (2,054) Hidden Figures (2,051) The Institute (1,571) The Great Wall (1,283) Passengers (1,160)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,038) Legion (7,345) Arrow (4,059) Legends of Tomorrow (2,256) Into the Badlands (2,116) The Expanse (1,819) The Blacklist (1,791) Vikings (1,733) Black Sails (1,636) 24: Legacy (1,590)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017