Giriş Kayıt
Regina Conroy

Regina Conroy


Animasyon

Regina Conroy, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Animasyon 7.1 1,317

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Animasyon 4.3 10,411
2009 Animasyon Animasyon 7.1 114,164
2008 Animasyon Animasyon    

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Animasyon 5.8 6,255

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Animasyon 5.4 13,823

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 75,305

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 134,791
1999 Animasyon Animasyon 7.3 27,174
1999 Animasyon Animasyon 7.2 151,910

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.2 150,753

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 108,341
1995 Animasyon Animasyon 6.7 126,105
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,300) Allied (11,422) Moana (7,089) Lion (5,447) Arrival (3,757) Hacksaw Ridge (3,185) Nocturnal Animals (2,939) Shut In (2,231) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,850)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017