Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Regina Conroy

Regina Conroy


Animasyon

Regina Conroy, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Animasyon 7.1 1,291

Kediler ve Köpekler: Kitty Galore'un İntikamı
2010 Aksiyon Animasyon 4.3 10,411
2009 Animasyon Animasyon 7.1 113,595
2008 Animasyon Animasyon    

Küçük Kahraman
2006 Animasyon Animasyon 5.8 6,255

Kahraman İnekler
2004 Animasyon Animasyon 5.4 13,823

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 74,605

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 133,494
1999 Animasyon Animasyon 7.3 27,174
1999 Animasyon Animasyon 7.2 150,404

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.2 149,140

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 107,300
1995 Animasyon Animasyon 6.7 124,740
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017