Giriş Kayıt
Jenna Powell

Jenna Powell


Görsel Efekt

Jenna Powell, görsel efekt. Doctor Who (2005), Endeavour (2012), The Sarah Jane Adventures (2007), The Worst Witch (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 7.3 7,631
2017 Aile Görsel Efekt 7.5 721
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 1,421

Gökdelen
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 30,943

Kuralsız
2015 Macera Görsel Efekt 6.2 187,748
2013 Macera Görsel Efekt 9.4 12,569
2012 Suç Görsel Efekt 8.6 11,523
2012 Dram Görsel Efekt 8.4 4,503
2011 Macera Görsel Efekt 7.4 3,377
2009 Dram Görsel Efekt 7.4 7
2009 Dram Görsel Efekt 6.6 1,444

28 Hafta Sonra
2007 Korku Görsel Efekt 7.0 232,863
2007 Dram Görsel Efekt 7.4 4,134
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 35,624
2005 Macera Görsel Efekt 8.7 172,529
Film Altyazıları
Rampage (13,283) Ready Player One (7,984) Blockers (1,945) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,474) The Cured (735) Future World (638) Den 12. mann (630) Black Panther (525) Red Sparrow (375)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,498) The 100 (2,842) La casa de papel (2,173) 12 Monkeys (2,128) The Expanse (2,126) The Crossing (1,913) Into the Badlands (1,711) Vikings (1,138) Legion (1,118) Supernatural (1,015)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018