Giriş Kayıt
Nico Muhly

Nico Muhly (35)


Müzisyen, Müzisyen

Nicolas Asher Muhly, 26 Ağustos 1981 Randolph, Vermont, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen. Undertow (2004), Drawing Restraint 9 (2005), Cassandra'nın Rüyası (2007), Öldüresiye Sevmek (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nicolas Asher Muhly
Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1981
Doğum Yeri: Randolph, Vermont, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 6.4 183
2016 35 Belgesel Oyuncu 7.5 31
2015 34 Komedi Müzik 7.8 93,134

Öldüresiye Sevmek
2013 32 Biyografi Müzik
Müzik
6.5 28,475
2012 31 Belgesel Müzik 5.7 298

Düşler Bahçesi
2011 30 Komedi Müzik 7.1 117,408
2011 30 Dram Müzik 6.5 13,421

Jack'in Kayık Gezisi
2010 29 Komedi 6.4 7,042

Okuyucu
2008 27 Dram Müzik
Müzik
7.6 199,698

Şüphe
2008 27 Dram 7.5 104,575

Lütfen Başa Sarın
2008 27 Komedi Müzik 6.4 82,004

Cassandra'nın Rüyası
2007 26 Suç Müzik 6.7 44,444
2007 26 Dram Müzik
Müzik
5.9 10,520

Skandal
2006 25 Dram Müzik 7.4 66,729

Sihirbaz
2006 25 Dram Çeşitli 7.6 311,379
2006 25 Dram Müzik 6.1 471

Geçmişin Peşinde
2005 24 Dram Müzik 6.7 5,778
2005 24 Fantastik Müzik 6.6 1,245

Mançuryalı Aday
2004 23 Dram Müzik 6.6 90,400

Gizli Pencere
2004 23 Gizem Çeşitli 6.6 155,137
2004 23 Dram Müzik 6.7 7,366

100 Yılın İtirafları
2003 22 Belgesel Çeşitli
Müzik
8.2 19,484
2003 Tarihi Müzik 7.2 57

Saatler
2002 21 Dram Müzik 7.6 106,963
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017