Giriş Kayıt
Michael Bouson

Michael Bouson


Yapım Yöneticisi, Senarist, Yapımcı

Michael Bouson, yapım yöneticisi, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.2 93
2009 Çeşitli    
2008 Çeşitli    
2006 Reality-TV Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.2 1,071
2006 Müzik Çeşitli    
2004 Belgesel Senarist    
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,354) Allied (9,337) Moana (7,849) Assassin's Creed (5,328) Lion (4,714) Arrival (3,648) Hacksaw Ridge (2,820) Nocturnal Animals (2,520) Fences (2,418) Forushande (1,805)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,759) Supernatural (7,500) The Expanse (4,630) Vikings (4,153) The Big Bang Theory (3,728) Suits (3,332) Legion (3,307) The Blacklist (3,208) Arrow (3,044) Sherlock (2,701)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017