Giriş Kayıt
Michael Bouson

Michael Bouson


Yapım Yöneticisi, Senarist, Yapımcı

Michael Bouson, yapım yöneticisi, senarist, yapımcı. The 76th Annual Academy Awards (2004), The 77th Annual Academy Awards (2005), The 75th Annual Academy Awards (2003), (2007) The 79th Annual Academy Awards (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.2 93
2009 Çeşitli    
2008 Çeşitli    
2007 Çeşitli 7.3 1,296
2006 Reality-TV Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.2 1,071
2006 Müzik Çeşitli    
2005 Müzik Çeşitli 6.1 1,043
2004 Belgesel Senarist    
2004 Müzik Çeşitli 6.4 1,123
2003 Çeşitli 6.3 895
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017