Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michael Bouson

Michael Bouson


Yapım Yöneticisi, Senarist, Yapımcı

Michael Bouson, yapım yöneticisi, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.2 93
2009 Çeşitli    
2008 Çeşitli    
2006 Reality-TV Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.2 1,071
2006 Müzik Çeşitli    
2004 Belgesel Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017