Giriş Kayıt
Michael Bouson

Michael Bouson


Yapım Yöneticisi, Senarist, Yapımcı

Michael Bouson, yapım yöneticisi, senarist, yapımcı. The 80th Annual Academy Awards (2008), The 76th Annual Academy Awards (2004), The 78th Annual Academy Awards (2006), The 77th Annual Academy Awards (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.2 93
2009 Çeşitli 8.0 2,084
2008 Çeşitli 6.8 1,340
2007 Çeşitli 7.3 1,296
2006 Reality-TV Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.2 1,071
2006 Müzik Çeşitli 6.7 1,001
2005 Müzik Çeşitli 6.1 1,043
2004 Belgesel Senarist    
2004 Müzik Çeşitli 6.4 1,123
2003 Çeşitli 6.3 895
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017