Giriş Kayıt
Michael Bouson

Michael Bouson


Yapım Yöneticisi, Senarist, Yapımcı

Michael Bouson, yapım yöneticisi, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Yapım Yöneticisi 8.2 93
2009 Çeşitli    
2008 Çeşitli    
2006 Reality-TV Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.2 1,071
2006 Müzik Çeşitli    
2004 Belgesel Senarist    
Dizi Altyazıları
The Flash (8,674) Better Call Saul (6,733) Lucifer (3,898) American Gods (3,644) Gotham (3,550) Fargo (3,312) Twin Peaks (3,141) The 100 (2,871) 12 Monkeys (2,563) Supernatural (2,515)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017