Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Bridgit Mendler

Bridgit Mendler (23)


Oyuncu, Müzisyen
Gerçek İsmi:
Bridgit Claire Mendler
Doğum Tarihi:
18 Aralık 1992 (Cuma)
Doğum Yeri:
Washington DC, ABD
Diğer Bir İsmi:
Laura Lopes | Bridgit Claire Mendler | Lemonade Mo
Takma İsmi: Bridge
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
9.4 (10 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muppets Aranıyor
2014 Macera Oyuncu 6.5 23,638
2014 Komedi Oyuncu 7.4 6,642
2012 Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu    

Limonata Ağzı
2011 Aile Oyuncu 7.0 7,703
2011 Macera Oyuncu    

Aşırıcılar
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 51,484

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Oyuncu
Müzik
7.1 12,944

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Oyuncu 4.5 30,730
2009 Komedi Oyuncu 4.8 8,755

Güzel Kızlar Kulübü
2008 Komedi Oyuncu    

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Oyuncu 6.8 20,260
2006 Belgesel Oyuncu 2.6 465
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016