Giriş Kayıt

Bridgit Mendler (22)


Oyuncu, Müzik
9.3 (9 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Bridgit Claire Mendler
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1992 (Cuma)
Doğum Yeri: Washington DC, ABD
Takma İsmi: Bridge
Diğer Bir İsmi: Laura Lopes | Bridgit Claire Mendler | Lemonade Mo
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu:1.68 m
Resimleri (12)
Hayranlar (25 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Oyuncu 6.7 18,649

Güzel Kızlar Kulübü
2008 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 4.8 8,294

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Oyuncu 4.4 27,732

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Oyuncu, Müzik 7.1 12,004
2006 Belgesel Oyuncu 2.6 466
2011 Macera Oyuncu    

Aşırıcılar
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 46,361

Limonata Ağzı
2011 Aile Oyuncu 7.0 6,877
2011 Komedi Oyuncu    
2012 Oyuncu    

Muppets Aranıyor
2014 Macera Oyuncu 6.5 21,538
2014 Komedi Oyuncu 7.3 4,605
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015