Giriş Kayıt

Bridgit Mendler (22)


Oyuncu, Müzik
9.3 (9 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Bridgit Claire Mendler
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1992 (Cuma)
Doğum Yeri: Washington DC, ABD
Takma İsmi: Bridge
Diğer Bir İsmi: Laura Lopes | Bridgit Claire Mendler | Lemonade Mo
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu:1.68 m
Resimleri (12)
Hayranlar (25 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Oyuncu 6.7 18,272

Güzel Kızlar Kulübü
2008 Komedi Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 4.8 8,215

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Oyuncu 4.4 27,288

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Oyuncu, Müzik 7.1 11,739
2006 Belgesel Oyuncu 2.6 465
2011 Macera Oyuncu    

Aşırıcılar
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 45,479

Limonata Ağzı
2011 Aile Oyuncu 7.0 6,877
2011 Komedi Oyuncu    
2012 Oyuncu    

Muppets Aranıyor
2014 Macera Oyuncu 6.5 21,046
2014 Komedi Oyuncu 7.3 4,462
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015