Bridgit Mendler (21)


Oyuncu, Müzik
9.3 (8 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Bridgit Claire Mendler
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1992 (Cuma)
Doğum Yeri: Washington DC, ABD
Takma İsmi: Bridge
Diğer Bir İsmi: Laura Lopes | Bridgit Claire Mendler | Lemonade Mo
Burcu: Yay
Web Sitesi: Official Site
Boyu:1.68 m
Resimleri (10)
  • Bridgit Mendler
  • Bridgit Mendler
  • Bridgit Mendler
  • Bridgit Mendler
  • Bridgit Mendler
Hayranlar (23 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
Wizards of Waverly Place
Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Oyuncu 6.8 14,195
The Clique
Güzel Kızlar Kulübü
2008 Komedi Oyuncu 5.0 3,393
Labor Pains 2009 Komedi Oyuncu 4.6 6,639
Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel
Alvin Ve Sincaplar 2
2009 Animasyon Oyuncu 4.2 21,226
Good Luck Charlie
İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Oyuncu, Müzik 6.4 7,872
Disney 365 2006 Belgesel Oyuncu 4.7 152
Beverly Hills Chihuahua 2 2011 Macera Oyuncu 4.1 1,462
Kari-gurashi no Arietti
Aşırıcılar
2010 Animasyon Oyuncu 7.7 34,921
Lemonade Mouth
Limonata Ağzı
2011 Aile Oyuncu 7.0 5,713
Good Luck Charlie, It's Christmas! 2011 Komedi Oyuncu 6.7 1,102
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 2012 Oyuncu 6.8 148
Muppets Most Wanted
Muppets Aranıyor
2014 Macera Oyuncu 6.7 10,782