Giriş Kayıt
Bridgit Mendler

Bridgit Mendler (24)


Oyuncu, Müzisyen

Bridgit Claire Mendler, 18 Aralık 1992 Washington, District of Columbia, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen. İyi Şanslar Charlie (2010), Limonata Ağzı (2011), Labor Pains (2009), (2007) Waverly Büyücüleri (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bridgit Claire Mendler
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1992
Doğum Yeri: Washington, District of Columbia, ABD
Diğer Bir İsmi: Laura Lopes | Bridgit Claire Mendler | Lemonade Mo
Takma İsmi: Bridge
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
9.4 (10 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muppets Aranıyor
2014 22 Macera Oyuncu 6.4 25,780
2014 Komedi Oyuncu 7.3 7,304
2012 20 Oyuncu    
2012 20 Oyuncu    
2011 19 Komedi Oyuncu    

Limonata Ağzı
2011 19 Aile Oyuncu 7.0 7,703
2011 19 Macera Oyuncu    

Aşırıcılar
2010 18 Animasyon Oyuncu 7.6 58,035

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Oyuncu
Müzik
7.1 14,205

Alvin Ve Sincaplar 2
2009 17 Animasyon Oyuncu 4.5 33,753
2009 17 Komedi Oyuncu 4.8 9,138

Güzel Kızlar Kulübü
2008 16 Komedi Oyuncu    

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Oyuncu 6.8 22,354
2006 Belgesel Oyuncu 2.6 465
Dizi Altyazıları
Fargo (6,109) Arrow (5,656) American Gods (5,316) The Flash (4,826) The 100 (4,256) 12 Monkeys (3,393) Better Call Saul (3,197) The Blacklist (3,093) Supernatural (2,979) Game of Thrones (2,821)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017