Giriş Kayıt
Sezin Akbaşoğulları

Sezin Akbaşoğulları (37)


Oyuncu

Sezin Akbaşoğulları, 21 Nisan 1981 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu. Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014), O... Çocukları (2008), (2010) Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (2010), (2017) Fi / Çi (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Nisan 1981
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Boğa
8.3 (7 Oy)
  • Currently 165.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Suç 7.3 901

Fi / Çi
2017 Dram Oyuncu 8.3 4,383
2017 Dram Oyuncu 7.5 18
2016 Romantik Oyuncu 6.6 2,791
2016 Oyuncu 7.6 28
2015 Dram Oyuncu 6.3 62
2014 33 Dram Oyuncu 6.5 1,919
2012 31 Dram Oyuncu 4.6 152
2011 30 Dram Oyuncu 3.0 13
2010 29 Dram Oyuncu 6.1 432
2010 Suç Oyuncu 8.7 21,640
2008 27 Komedi Oyuncu 6.4 4,332
2008 Dram Oyuncu 5.2 17
2005 Macera Oyuncu 5.5 12
2005 Dram Oyuncu 5.1 329
2004 23 Dram Oyuncu 7.0 79
2002 Oyuncu 5.9 98
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018