Giriş Kayıt
Sezin Akbaşoğulları

Sezin Akbaşoğulları (35)


Oyuncu

Sezin Akbaşoğulları, 22 Nisan 1981 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu. Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014), O... Çocukları (2008), (2010) Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (2010), (2016) Cesur Ve Güzel (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1981
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Boğa
8.0 (6 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Oyuncu 6.4 1,538
2015 Dram Oyuncu 5.0 30
2014 33 Dram Oyuncu 6.5 1,547
2012 31 Dram Oyuncu 4.4 139
2011 30 Dram Oyuncu 3.1 12
2010 29 Dram Oyuncu 6.1 396
2010 Suç Oyuncu 8.8 19,366
2008 27 Komedi Oyuncu 6.4 3,993
2008 Dram Oyuncu 5.4 18
2005 Macera Oyuncu 5.5 12
2005 Dram Oyuncu 5.0 293
2004 23 Dram Oyuncu 7.5 59
2002 Oyuncu 6.0 91
Film Altyazıları
Live by Night (9,479) Why Him? (6,593) Rogue One (3,362) Resident Evil: The Final Chapter (3,336) Patriots Day (2,380) Assassin's Creed (2,110) Hidden Figures (2,007) Paterson (1,299) Split (1,241) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,129) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,221) Legion (2,380) The 100 (2,136) Vikings (1,831) Taken (1,539) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,415)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017