Giriş Kayıt
Sezin Akbaşoğulları

Sezin Akbaşoğulları (36)


Oyuncu

Sezin Akbaşoğulları, 22 Nisan 1981 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu. Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014), O... Çocukları (2008), (2010) Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (2010), (2016) Cesur Ve Güzel (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Nisan 1981
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Boğa
8.3 (7 Oy)
  • Currently 165.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (29)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 36 Dram 6.9 83
2016 Romantik Oyuncu 6.5 2,327
2016 Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 5.0 41
2014 33 Dram Oyuncu 6.5 1,755
2012 31 Dram Oyuncu 4.5 147
2011 30 Dram Oyuncu 3.1 12
2010 29 Dram Oyuncu 6.1 412
2010 Suç Oyuncu 8.8 20,663
2008 27 Komedi Oyuncu 6.4 4,184
2008 Dram Oyuncu 5.4 18
2005 Macera Oyuncu 5.5 12
2005 Dram Oyuncu 5.0 310
2004 23 Dram Oyuncu 7.0 74
2002 Oyuncu 5.9 96
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017