Giriş Kayıt
Yulai Lu

Yulai Lu


Oyuncu

Yulai Lu, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Yulai Lv | Yu-lai Lyu | Yulai Lü
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 6.4 172
2012 Dram Oyuncu    

Son Akşam Yemeği
2012 Aksiyon Oyuncu 5.7 500
2010 Dram Oyuncu 7.4 189
2009 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 5.9 650
2008 Oyuncu    

Herkesin Kendi Sineması
2007 Komedi Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 6.7 189
2005 Dram Oyuncu 7.7 806
Film Altyazıları
Gold (4,003) Get Out (2,403) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,217) Rings (1,164) Zashchitniki (1,083) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,049) The Blacklist (3,345) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,609) The Last Kingdom (2,514) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,530) Vikings (1,527) Supernatural (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017