Giriş Kayıt
Ted Chung

Ted Chung


Yapımcı

Ted Chung, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 5.7 447
2015 Yapımcı    
2014 Belgesel Yapımcı 7.3 84
2012 Yapımcı    
2011 Yapımcı 6.9 51
2007 Reality-TV Yapımcı 5.9 223
2006 Komedi Yapımcı 4.1 2,470

Öldürücü Darbeler
2001 Aksiyon Yapımcı 6.1 2,971
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018