Giriş Kayıt
Ted Chung

Ted Chung


Yapımcı

Ted Chung, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 5.3 330
2014 Belgesel Yapımcı 7.3 84
2007 Reality-TV Yapımcı 5.9 223
2006 Komedi Yapımcı 4.1 2,470

Öldürücü Darbeler
2001 Aksiyon Yapımcı 6.1 2,971
Dizi Altyazıları
The Flash (5,763) Black Sails (4,579) Into the Badlands (4,040) Iron Fist (2,822) Vikings (1,972) Legion (1,792) Game of Thrones (1,549) Arrow (1,487) Billions (1,447) The 100 (1,423)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017