Giriş Kayıt
Carla Collado

Carla Collado


Oyuncu

Carla Collado, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Carla Collard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

30 Darbe
2012 Komedi Oyuncu 4.1 764

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Oyuncu 6.8 310,881

The 11 Commandments
2004 Komedi Oyuncu 4.5 1,694

Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu 5.9 115,333

Sound Of The Sea
2001 Dram Oyuncu 6.0 1,673
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,214) Stronger (4,165) Dunkirk (3,093) Loving Vincent (1,918) Flatliners (1,759) American Made (1,670) It (1,612) Kingsman: The Golden Circle (1,483) Mother! (1,370) The Foreigner (847)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,226) Mr. Robot (6,693) Shameless (5,651) Game of Thrones (3,357) Manhunt: Unabomber (2,809) Peaky Blinders (2,706) Designated Survivor (1,516) Lucifer (1,355) The Big Bang Theory (1,313) Supernatural (1,182)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017