Giriş Kayıt
Carla Collado

Carla Collado


Oyuncu

Carla Collado, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Carla Collard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

30 Darbe
2012 Komedi Oyuncu 4.1 764

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Oyuncu 6.9 319,058

The 11 Commandments
2004 Komedi Oyuncu 4.5 1,694

Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu 5.9 117,311

Sound Of The Sea
2001 Dram Oyuncu 6.0 1,673
Film Altyazıları
Ready Player One (5,275) A Quiet Place (4,458) True Crimes (2,646) Black Panther (2,364) Red Sparrow (1,898) Death Wish (1,737) Game Night (1,313) The Mustanger and the Lady (1,268) Deadpool (1,058) Cargo (972)
Dizi Altyazıları
Westworld (19,468) La casa de papel (4,564) Supernatural (3,702) Into the Badlands (2,687) Krypton (2,491) Gotham (2,462) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,338) Legion (2,138) The Big Bang Theory (2,081) Fear the Walking Dead (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018