Giriş Kayıt
Carla Collado

Carla Collado


Oyuncu

Carla Collado, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Carla Collard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

30 Darbe
2012 Komedi Oyuncu 4.1 764

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Oyuncu 6.8 303,746

The 11 Commandments
2004 Komedi Oyuncu 4.5 1,694

Alçak Adam
2001 Komedi Oyuncu 5.9 113,507

Sound Of The Sea
2001 Dram Oyuncu 6.0 1,673
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017