Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Guillaume Noël

Guillaume Noël


Kameraman, Oyuncu

Guillaume Noël, kameraman, oyuncu. (2005) 13 Tzameti (2005), (2008) Hayatınızın Geri Kalanının İlk Günü (2008), (2011) Aramızda Bebek Var (2011), (2006) Nos jours heureux (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Oyuncu 6.0 134

Yatak Dersleri
2014 Komedi Kameraman 4.8 337

Yılın Savaşı
2013 Müzik Kameraman 5.0 7,979
2013 Komedi Kameraman 5.5 422

Aile Bağları
2012 Komedi Kameraman 6.8 759

Aramızda Bebek Var
2011 Komedi Kameraman 6.6 3,444
2011 Gerilim Kameraman 5.1 959

Son Uçuş
2009 Macera Kameraman 5.5 886
2009 Komedi Kameraman 6.0 350

Hayatınızın Geri Kalanının İlk Günü
2008 Dram Kameraman 7.7 7,421
2006 Komedi Kameraman 6.8 2,272
2005 Suç Kameraman 7.4 14,878

Havada Aşk Var
2005 Komedi Kameraman 6.9 1,928
2005 Romantik Kameraman    

Bambi'yi Kim Öldürdü?
2003 Gerilim Kameraman 6.1 1,214
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017