Giriş Kayıt
Tanner Kling

Tanner Kling


Yapımcı, Yönetmen

Tanner Kling, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Bilim-Kurgu Yönetmen
Yapımcı
7.1 1,657
2009 Dram Yapımcı 7.7 96
2009 Dram Yapımcı
Yönetmen
   
2008 Dram Yapımcı    
2002 Dram Çeşitli    
2001 Fantastik Çeşitli 6.9 214,920
Dizi Altyazıları
The Flash (9,728) Better Call Saul (5,530) Fargo (4,527) Lucifer (3,742) Gotham (3,374) The 100 (3,339) Arrow (3,060) 12 Monkeys (2,564) American Gods (2,384) Supernatural (2,289)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017