Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Gekidan Hitori

Gekidan Hitori (39)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Shogo Kawashima, 02 Şubat 1977 Chiba, Japonya doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist. (2006) Kiraware Matsuko no isshô (2006), (2007) Dororo (2007), (2005) Densha otoko (2005), (2005) Neighbour No. 13 (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Shogo Kawashima
Doğum Tarihi: 02 Şubat 1977
Doğum Yeri: Chiba, Japonya
Burcu: Kova
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 37 Dram Oyuncu 6.2 32
2014 37 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.9 99
2012 35 Animasyon Oyuncu 7.0 135
2011 34 Dram Oyuncu 6.6 375
2011 34 Dram Oyuncu 7.3 418
2010 33 Dram Oyuncu 7.2 695
2008 31 Dram Oyuncu 7.2 602
2008 31 Komedi Oyuncu 7.1 401
2008 Oyuncu    
2007 30 Komedi Oyuncu 6.8 353
2007 30 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,153
2006 29 Dram Oyuncu 5.6 74
2006 29 Komedi Oyuncu 7.9 4,525

Trendeki Adam
2006 29 Romantik Oyuncu    
2005 Komedi Oyuncu 6.8 1,790

Neighbour No. 13
2005 28 Korku Oyuncu 6.6 989
1982 Komedi Oyuncu 7.8 12
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017