Giriş Kayıt
Robert Trenton

Robert Trenton


Makyaj, Görsel Efekt, Özel Efekt

Robert Trenton, makyaj, görsel efekt, Özel efekt. (2008) Kara Şövalye (2008), (2002) Ateş Krallığı (2002), (2006) Şafak Harekâtı (2006), (2011) Marilyn ile Bir Hafta (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rob Trenton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Makyaj    

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Makyaj 6.0 145,369

Danışman
2013 Suç Makyaj 5.3 88,973
2012 Macera Makyaj 7.0 519,444

Marilyn ile Bir Hafta
2011 Biyografi Makyaj 7.0 77,227
2011 Dram Makyaj 6.3 10,905

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Makyaj 9.5 1,327,761

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Makyaj 5.8 247,891
2009 Dram Makyaj 6.6 1,444

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Makyaj 9.0 1,935,142
2007 Dram Makyaj 8.1 58,712

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Makyaj 7.1 96,866

Düşüş
2006 Macera Görsel Efekt
Özel Efekt
7.9 98,218

Şafak Harekâtı
2006 Macera Makyaj 7.3 91,926

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Makyaj 7.6 605,473
2004 Aksiyon Makyaj 8.2 11,568

Ateş Krallığı
2002 Aksiyon Makyaj 6.2 115,841

Çılgın Konuklar
2001 Komedi Görsel Efekt 5.8 15,316
Film Altyazıları
Rampage (13,283) Ready Player One (7,984) Blockers (1,945) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,474) The Cured (735) Future World (638) Den 12. mann (630) Black Panther (525) Red Sparrow (375)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,498) The 100 (2,842) La casa de papel (2,173) 12 Monkeys (2,128) The Expanse (2,126) The Crossing (1,913) Into the Badlands (1,711) Vikings (1,138) Legion (1,118) Supernatural (1,015)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018