Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Frankie Chung

Frankie Chung


Görsel Efekt, Yönetmen

Frankie Chung, görsel efekt, yönetmen. Kill Bill Vol. 1 (2003), Kill Bill Vol. 2 (2004), Kung Fu Sokağı (2004), Şaolin Futbolu (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chung Chi Hang
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 6,448
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 88
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 18,663
2007 Dram Yönetmen 5.5 381
2007 Fantastik Görsel Efekt 5.4 283

Altın Çiçeğin Laneti
2006 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 37,150

Söz
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 8,261

Kung Fu Sokağı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 102,191
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 529,584
2003 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 764,351

Göz
2002 Dram Görsel Efekt 6.7 25,018

Şaolin Futbolu
2001 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 58,778

Fırtına Süvarileri
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 3,211
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017