Giriş Kayıt
Katie Weiss

Katie Weiss


Yapımcı

Katie Weiss, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fokus
2015 Komedi Çeşitli 6.6 163,940
2014 Komedi Çeşitli 6.0 17,766

99 Ev
2014 Dram Çeşitli 7.1 20,251

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 186,101
2013 Dram Yapımcı 2.9 276
2013 Macera Çeşitli 4.8 911

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 151,032

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Çeşitli 6.4 22,738
2013 Korku Yapımcı 5.4 860

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Çeşitli 5.6 230,429
2010 Dram Çeşitli 6.1 1,214

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 Komedi Çeşitli    
2010 Suç Çeşitli 6.7 1,802
2009 Korku Çeşitli 5.6 289

Amerikan Menekşesi
2008 Dram Çeşitli 7.1 2,089
2007 Suç Çeşitli 6.5 1,292
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017