Giriş Kayıt
Katie Weiss

Katie Weiss


Yapımcı

Katie Weiss, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fokus
2015 Komedi Çeşitli 6.6 168,661
2014 Komedi Çeşitli 6.0 18,797

99 Ev
2014 Dram Çeşitli 7.1 21,557

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 189,839
2013 Dram Yapımcı 2.9 276
2013 Macera Çeşitli 4.8 911

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 153,263

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Çeşitli 6.4 23,192
2013 Korku Yapımcı 5.4 860

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Çeşitli 5.6 233,603
2010 Dram Çeşitli 6.1 1,214

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 Komedi Çeşitli    
2010 Suç Çeşitli 6.7 1,907
2009 Korku Çeşitli 5.6 289

Amerikan Menekşesi
2008 Dram Çeşitli 7.1 2,089
2007 Suç Çeşitli 6.5 1,292
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017