Giriş Kayıt
Katie Weiss

Katie Weiss


Yapımcı

Katie Weiss, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Fokus
2015 Komedi Çeşitli 6.6 162,064
2014 Komedi Çeşitli 6.0 17,586

99 Ev
2014 Dram Çeşitli 7.1 19,614

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 184,799
2013 Dram Yapımcı 2.9 276
2013 Macera Çeşitli 4.8 911

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Çeşitli 5.8 150,398

Charlie Countryman'ın Gerekli Ölümü
2013 Komedi Çeşitli 6.4 22,569
2013 Korku Yapımcı 5.4 860

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Çeşitli 5.6 229,351
2010 Dram Çeşitli 6.1 1,214

Çalışan Kızın Aşk Günlüğü
2010 Komedi Çeşitli    
2010 Suç Çeşitli 6.7 1,802
2009 Korku Çeşitli 5.6 289

Amerikan Menekşesi
2008 Dram Çeşitli 7.1 2,089
2007 Suç Çeşitli 6.5 1,292
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,144) Doctor Strange (6,698) Allied (6,337) Moana (4,807) Lion (3,496) Arrival (3,156) John Wick: Chapter 2 (3,117) Forushande (2,883) Hacksaw Ridge (2,222) Fences (2,035)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,297) Supernatural (4,657) The Expanse (4,312) Vikings (3,975) Suits (3,623) The Big Bang Theory (2,474) Sherlock (2,415) Arrow (2,008) Legion (1,972) Black Sails (1,743)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017