Giriş Kayıt
Ashley Fink

Ashley Fink (30)


Oyuncu

Ashley Fink, 20 Kasım 1986 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Fat Girls (2006), (2011) Glee: The 3D Concert Movie (2011), (2010) Huge (2010), (2010) All About Evil (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Kasım 1986
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 30 Romantik Oyuncu 6.0 689
2015 Komedi Oyuncu 6.1 1,909
2012 Animasyon Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 6.0 6,844
2011 25 Belgesel Oyuncu 5.4 5,175
2011 Reality-TV Oyuncu 6.7 2,534

Yine mi Sen?
2010 24 Komedi Oyuncu 5.8 43,070
2010 Komedi Oyuncu 7.5 999
2010 24 Komedi Oyuncu 6.3 1,049
2009 Komedi Oyuncu 6.7 119,660
2006 20 Komedi Oyuncu 5.3 517
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017