Giriş Kayıt
Ashley Fink

Ashley Fink (31)


Oyuncu

Ashley Fink, 20 Kasım 1986 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Fat Girls (2006), (2011) Glee: The 3D Concert Movie (2011), (2010) Huge (2010), (2010) All About Evil (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Kasım 1986
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 30 Romantik Oyuncu 6.0 733
2015 Komedi Oyuncu 6.1 2,146
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 921
2011 Komedi Oyuncu 6.0 7,106
2011 25 Belgesel Oyuncu 5.4 5,175
2011 Reality-TV Oyuncu 6.7 2,581

Yine mi Sen?
2010 24 Komedi Oyuncu 5.8 43,814
2010 Komedi Oyuncu 7.5 999
2010 24 Komedi Oyuncu 6.3 1,049
2009 Komedi Oyuncu 6.7 121,034
2006 20 Komedi Oyuncu 5.3 517
Film Altyazıları
The Foreigner (7,226) The Mountain Between Us (5,166) Flatliners (4,805) Stronger (3,427) Beyond Skyline (3,232) Dunkirk (3,183) American Made (2,151) Kingsman: The Golden Circle (1,941) It (1,649) Victoria & Abdul (1,417)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,094) Mr. Robot (6,347) Game of Thrones (3,326) Shameless (2,772) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,598) Peaky Blinders (2,160) The Big Bang Theory (1,883) Manhunt: Unabomber (1,867) Stranger Things (1,292) Lucifer (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017