Giriş Kayıt
Audrey Latt

Audrey Latt


Oyuncu

Audrey Latt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 4.3 1,873
2014 Aile Oyuncu 3.1 317

2012: Buzul Çağı
2011 Aksiyon Oyuncu    

Geri Sayım: Kudüs
2009 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.5 441
2006 Korku 2.8 724

Dünyalar Savaşı
2005 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 338,754
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,308) Den of Thieves (2,701) Hostiles (2,635) 12 Strong (2,544) Maze Runner: The Death Cure (2,293) Winchester (1,732) Submergence (1,484) Peter Rabbit (1,459) The Commuter (1,114) Wildling (923)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,136) Supernatural (3,552) The Flash (3,441) The Terror (3,120) Legion (2,996) The Crossing (1,903) The Expanse (1,834) The Big Bang Theory (1,832) Arrow (1,517) Gotham (1,514)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018