Giriş Kayıt
Christopher D. Martin

Christopher D. Martin


Görsel Efekt, Oyuncu

Christopher D. Martin, görsel efekt, oyuncu. The Office (2005), Greek (2007), Private Practice (2007), The Glades (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chris Martin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 8,548
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 158,723
2014 Görsel Efekt 7.3 998
2014 Macera Görsel Efekt 7.0 1,531
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,189
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 25,539
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 52,820
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 21,251
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,507
2011 Komedi Görsel Efekt 7.8 26,273
2011 Suç Görsel Efekt 7.3 13,395
2011 Dram Görsel Efekt 6.9 17,385
2010 Dram Görsel Efekt    
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 700,565
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 30,436
2010 Suç Görsel Efekt 7.2 7,085
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 2,880
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 25,478
2010 Dram Görsel Efekt 7.3 114
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,331
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,123
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,825
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 1,365
2009 Komedi Görsel Efekt    
2009 Dram Görsel Efekt    
2009 Komedi Görsel Efekt 8.3 100,719
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 141,084
2009 Komedi Görsel Efekt    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.5 46,876
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 1,296
2008 Belgesel Görsel Efekt 6.0 297
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 31,859
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 3,001
2008 Suç Görsel Efekt 7.3 8,857

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt    
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Dram Görsel Efekt    

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 5.7 7,921
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 155,905
2007 Biyografi Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 7.1 2,713

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.1 7,893
2007 Suç Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 4,013

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.9 21,376
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 10,768
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,424
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 22,015
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 38,916

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 21,862

Sahte Cennet
2006 Korku Görsel Efekt 5.3 32,220

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 116,652

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Görsel Efekt    

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Görsel Efekt    

İntikamcı
2006 Gerilim Görsel Efekt 5.7 782
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 25,750
2006 Komedi Görsel Efekt 6.6 35,888

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 208,785

Into The West 1
2005 Western Görsel Efekt    
2005 Komedi Görsel Efekt 8.8 226,582

Grey's Anatomy
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 178,058
2005 Dram Görsel Efekt    
2004 Komedi Oyuncu 6.4 4,156

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 23,651
2002 Komedi Görsel Efekt 8.0 53,218

"Ölü Bölge"
2002 Dram Görsel Efekt 7.5 7,439
2001 Suç Görsel Efekt 7.0 8,669
1963 Dram Görsel Efekt 6.8 3,536
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017