Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Christopher D. Martin

Christopher D. Martin


Görsel Efekt, Oyuncu

Christopher D. Martin, görsel efekt, oyuncu. The Office (2005), Greek (2007), Private Practice (2007), The Glades (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chris Martin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Azınlık Raporu
2015 Dram Görsel Efekt 5.9 8,173
2014 Suç Görsel Efekt 8.0 147,077
2014 Görsel Efekt 7.3 998
2014 Macera Görsel Efekt    
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,189
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 25,089
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 49,754
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 20,744
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,507
2011 Komedi Görsel Efekt 7.8 25,671
2011 Suç Görsel Efekt 7.3 13,119
2011 Dram Görsel Efekt 6.9 17,174
2010 Dram Görsel Efekt    
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.6 671,948
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 29,585
2010 Suç Görsel Efekt 7.2 6,885
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 2,880
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 24,673
2010 Dram Görsel Efekt 7.3 114
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,056
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 23,902
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,825
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 1,365
2009 Komedi Görsel Efekt    
2009 Dram Görsel Efekt    
2009 Komedi Görsel Efekt 8.3 97,422
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 131,099
2009 Komedi Görsel Efekt    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.5 45,202
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 1,296
2008 Belgesel Görsel Efekt 6.0 297
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 31,165
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 3,001
2008 Suç Görsel Efekt 7.3 8,722

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt    
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Dram Görsel Efekt    

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 5.7 7,747
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 149,257
2007 Biyografi Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 7.1 2,713

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.1 7,893
2007 Suç Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 3,908

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.9 21,073
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 10,587
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 18,981
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 21,785
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 38,512

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 21,862

Sahte Cennet
2006 Korku Görsel Efekt 5.3 31,552

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 112,607

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Görsel Efekt    

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Görsel Efekt    

İntikamcı
2006 Gerilim Görsel Efekt    
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 25,307
2006 Komedi Görsel Efekt 6.5 35,375

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 205,635

Into The West 1
2005 Western Görsel Efekt    
2005 Komedi Görsel Efekt 8.8 212,647
2005 Dram Görsel Efekt    
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 169,659
2004 Komedi Oyuncu 6.4 4,156

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 23,325
2002 Komedi Görsel Efekt 8.0 51,812

"Ölü Bölge"
2002 Dram Görsel Efekt 7.5 7,271
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,457
1963 Dram Görsel Efekt 6.8 3,417
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017