Giriş Kayıt
Christopher D. Martin

Christopher D. Martin


Görsel Efekt, Oyuncu

Christopher D. Martin, görsel efekt, oyuncu. The Office (2005), Greek (2007), Private Practice (2007), The Glades (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chris Martin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Azınlık Raporu
2015 Dram Görsel Efekt 5.9 8,332
2014 Suç Görsel Efekt 7.9 151,884
2014 Görsel Efekt 7.3 998
2014 Macera Görsel Efekt    
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,189
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 25,300
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 50,882
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 20,944
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,507
2011 Komedi Görsel Efekt 7.8 25,925
2011 Suç Görsel Efekt 7.3 13,220
2011 Dram Görsel Efekt 6.9 17,264
2010 Dram Görsel Efekt    
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.5 684,799
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 29,931
2010 Suç Görsel Efekt 7.2 6,974
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 2,880
2010 Komedi Görsel Efekt 8.1 24,998
2010 Dram Görsel Efekt 7.3 114
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,169
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,000
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,825
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 1,365
2009 Komedi Görsel Efekt    
2009 Dram Görsel Efekt    
2009 Komedi Görsel Efekt 8.3 98,817
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 134,743
2009 Komedi Görsel Efekt    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.5 45,859
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 1,296
2008 Belgesel Görsel Efekt 6.0 297
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 31,665
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 3,001
2008 Suç Görsel Efekt 7.3 8,722

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt    
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Dram Görsel Efekt    

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 5.7 7,814
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 151,526
2007 Biyografi Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 7.1 2,713

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.1 7,893
2007 Suç Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 3,948

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.9 21,169
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 10,733
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,162
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 21,882
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 38,726

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 21,862

Sahte Cennet
2006 Korku Görsel Efekt 5.3 31,902

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 114,149

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Görsel Efekt    

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Görsel Efekt    

İntikamcı
2006 Gerilim Görsel Efekt    
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 25,487
2006 Komedi Görsel Efekt 6.6 35,581

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.7 206,907

Into The West 1
2005 Western Görsel Efekt    
2005 Komedi Görsel Efekt 8.8 217,898
2005 Dram Görsel Efekt    
2005 Dram Görsel Efekt 7.7 173,046
2004 Komedi Oyuncu 6.4 4,156

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 23,448
2002 Komedi Görsel Efekt 8.0 52,305

"Ölü Bölge"
2002 Dram Görsel Efekt 7.5 7,271
2001 Suç Görsel Efekt 6.9 8,533
1963 Dram Görsel Efekt 6.8 3,463
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017