Giriş Kayıt
Christopher D. Martin

Christopher D. Martin


Görsel Efekt, Oyuncu

Christopher D. Martin, görsel efekt, oyuncu. The Office (2005), Greek (2007), Private Practice (2007), The Glades (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chris Martin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Görsel Efekt 8.9 254,922

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 8,697
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 171,074
2014 Görsel Efekt 7.3 998
2014 Macera Görsel Efekt 7.0 1,531
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,421
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 26,000
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 59,590
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 21,768
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,770
2011 Komedi Görsel Efekt 7.8 28,199
2011 Suç Görsel Efekt 7.3 13,696
2011 Dram Görsel Efekt 7.0 17,646
2010 Dram Görsel Efekt    
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.4 730,116
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 31,257
2010 Suç Görsel Efekt 7.2 7,262
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 2,880
2010 Komedi Görsel Efekt 8.2 26,397
2010 Dram Görsel Efekt 7.3 114
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,536
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,266
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,825
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 1,365
2009 Komedi Görsel Efekt    
2009 Dram Görsel Efekt    
2009 Komedi Görsel Efekt 8.3 104,063
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 151,377
2009 Komedi Görsel Efekt    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.6 48,871
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 1,296
2008 Belgesel Görsel Efekt 6.0 297
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 32,304
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 3,001
2008 Suç Görsel Efekt 7.3 8,984

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 6.0 7,316
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Dram Görsel Efekt    

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 5.7 8,103
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 163,907
2007 Biyografi Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 7.1 2,713

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.1 7,893
2007 Suç Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 4,013

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.8 21,692
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 10,909
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,825
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 22,244
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 39,337

Sahte Cennet
2006 Korku Görsel Efekt 5.4 32,946

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 25,590

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 121,212

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Görsel Efekt    

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Görsel Efekt    

İntikamcı
2006 Gerilim Görsel Efekt 5.7 782
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 26,195
2006 Komedi Görsel Efekt 6.6 36,408

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 212,165

Into The West 1
2005 Western Görsel Efekt 8.1 5,722
2005 Komedi Görsel Efekt 8.8 243,638
2005 Dram Görsel Efekt 7.6 187,836
2005 Dram Görsel Efekt 7.6 538
2004 Komedi Oyuncu 6.4 4,293

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 23,990
2002 Komedi Görsel Efekt 8.0 55,205

"Ölü Bölge"
2002 Dram Görsel Efekt 7.5 7,686
2001 Suç Görsel Efekt 7.0 8,876
1963 Dram Görsel Efekt 6.8 3,663
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018