Giriş Kayıt
Christopher D. Martin

Christopher D. Martin


Görsel Efekt, Oyuncu

Christopher D. Martin, görsel efekt, oyuncu. The Office (2005), Greek (2007), Private Practice (2007), The Glades (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Chris Martin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batı Dünyası
2016 Dram Görsel Efekt 8.9 269,943

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 8,697
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 174,517
2014 Görsel Efekt 7.3 998
2014 Macera Görsel Efekt 7.0 1,531
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,421
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 26,100
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 60,387
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 21,892
2011 Dram Görsel Efekt 5.7 11,770
2011 Komedi Görsel Efekt 7.8 28,695
2011 Suç Görsel Efekt 7.3 13,778
2011 Dram Görsel Efekt 7.0 17,743
2010 Dram Görsel Efekt    
2010 Gizem Görsel Efekt 5.5 6,231

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.4 738,089
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 31,450
2010 Suç Görsel Efekt 7.2 7,322
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 2,880
2010 Komedi Görsel Efekt 8.2 26,642
2010 Dram Görsel Efekt 7.3 114
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 10,583
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,468
2009 Dram Görsel Efekt 7.3 8,825
2009 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 1,365
2009 Komedi Görsel Efekt    
2009 Dram Görsel Efekt    
2009 Komedi Görsel Efekt 8.3 104,933
2009 Komedi Görsel Efekt 8.6 154,497
2009 Komedi Görsel Efekt    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.6 49,465
2008 Dram Görsel Efekt 6.8 1,296
2008 Belgesel Görsel Efekt 6.0 297
2008 Komedi Görsel Efekt 4.3 8,590

Gizli Gerçekler
2008 Suç Görsel Efekt 7.2 32,304
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 3,001
2008 Suç Görsel Efekt 7.3 9,033

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 6.0 7,316
2008 Dram Görsel Efekt    
2008 Dram Görsel Efekt    

Kara Şimşek
2008 Gizem Görsel Efekt 5.7 8,156
2007 Dram Görsel Efekt 8.6 166,119
2007 Biyografi Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 7.1 2,713

İskoçyalı 5
2007 Aksiyon Görsel Efekt 3.1 7,893
2007 Suç Görsel Efekt    
2007 Dram Görsel Efekt 7.6 4,013

Reaper 1
2007 Macera Görsel Efekt 7.8 21,789
2007 Dram Görsel Efekt 7.3 10,909
2007 Komedi Görsel Efekt 6.6 19,925
2007 Komedi Görsel Efekt 7.6 22,308
2006 Dram Görsel Efekt 7.0 39,426

Sahte Cennet
2006 Korku Görsel Efekt 5.4 33,115

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 25,590

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 122,440

Düşler ve Karabasanlar
2006 Dram Görsel Efekt    

Ölümcül Temas: Kuş Gribi
2006 Dram Görsel Efekt    

İntikamcı
2006 Gerilim Görsel Efekt 5.7 782
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 26,291
2006 Komedi Görsel Efekt 6.6 36,562

Kahramanlar
2006 Dram Görsel Efekt 7.6 213,126

Into The West 1
2005 Western Görsel Efekt 8.1 5,722
2005 Komedi Görsel Efekt 8.8 249,606
2005 Dram Görsel Efekt 7.6 191,011
2005 Dram Görsel Efekt 7.6 538
2004 Komedi Oyuncu 6.4 4,293

Las Vegas 1
2003 Suç Görsel Efekt 7.5 24,075
2002 Komedi Görsel Efekt 8.0 55,879

"Ölü Bölge"
2002 Dram Görsel Efekt 7.5 7,735
2001 Suç Görsel Efekt 7.0 8,925
1963 Dram Görsel Efekt 6.8 3,704
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018