Giriş Kayıt
Kevin Turen

Kevin Turen (38)


Yapımcı

Kevin Turen, 15 Ağustos 1979 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı. (2014) Müzmin Bekarlar (2014), (2013) Sona Doğru (2013), (2012) Entrika (2012), (2007) Bir Amerikan Suçu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1979
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Kevin Turrin
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeşil Fener Birliği
2020 Aksiyon Yapımcı    
2018 Gerilim Yapımcı 7.1 158
2017 38 Bilim-Kurgu Yapımcı    
2016 37 Suç 6.0 4,017

Bir Ulusun Doğuşu
2016 37 Biyografi Yapımcı 6.4 16,892

Akdeniz
2015 36 Dram Yapımcı 6.5 815
2015 36 Dram Yapımcı 5.1 3,492
2014 35 Macera Yapımcı 4.6 768

Müzmin Bekarlar
2014 35 Komedi Yapımcı 6.2 87,349

99 Ev
2014 35 Dram Yapımcı 7.1 24,345

Sona Doğru
2013 34 Aksiyon Yapımcı 6.9 66,816

Ailem İçin
2012 33 Dram Yapımcı 5.6 6,333

Entrika
2012 33 Dram Yapımcı 6.6 45,187

Dr. Parnassus
2009 30 Macera Çeşitli 6.8 134,162

Dumanaltı
2007 28 Macera Yapımcı 5.8 14,342

Bir Amerikan Suçu
2007 28 Biyografi Yapımcı 7.4 27,955

Kıyamet Öyküleri
2006 27 Komedi 5.5 34,160

Ölü Kız
2006 27 Dram Yapımcı 6.7 12,936
2005 26 Komedi Yapımcı 6.0 4,151
- Suç Yapımcı    
- Fantastik Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Westworld (9,644) La casa de papel (5,591) The Flash (3,377) Legion (2,925) The 100 (1,831) Fear the Walking Dead (1,806) The Terror (1,701) Into the Badlands (1,394) Lucifer (1,332) The Big Bang Theory (1,331)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018