Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kevin Turen

Kevin Turen (37)


Yapımcı

Kevin Turen, 16 Ağustos 1979 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı. (2014) Müzmin Bekarlar (2014), (2013) Sona Doğru (2013), (2012) Entrika (2012), (2007) Bir Amerikan Suçu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1979
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Kevin Turrin
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 37 Suç 6.1 1,383

Bir Ulusun Doğuşu
2016 37 Biyografi Yapımcı 6.0 9,071

Akdeniz
2015 36 Dram Yapımcı 6.5 815
2015 36 Dram Yapımcı 5.1 2,861
2014 35 Macera Yapımcı 4.6 768

Müzmin Bekarlar
2014 35 Komedi Yapımcı 6.2 79,973

99 Ev
2014 35 Dram Yapımcı 7.1 18,830

Sona Doğru
2013 34 Aksiyon Yapımcı 6.9 61,543

Ailem İçin
2012 33 Dram Yapımcı 5.7 5,790

Entrika
2012 33 Dram Yapımcı 6.6 42,668

Dr. Parnassus
2009 30 Macera Çeşitli 6.8 128,573

Dumanaltı
2007 28 Macera Yapımcı 5.8 13,996

Bir Amerikan Suçu
2007 28 Biyografi Yapımcı 7.4 26,127

Kıyamet Öyküleri
2006 27 Komedi 5.5 33,089

Ölü Kız
2006 27 Dram Yapımcı 6.7 12,427
2005 26 Komedi Yapımcı 6.0 4,151
- Suç Yapımcı    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017