Giriş Kayıt
Kevin Turen

Kevin Turen (37)


Yapımcı

Kevin Turen, 16 Ağustos 1979 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı. (2014) Müzmin Bekarlar (2014), (2013) Sona Doğru (2013), (2012) Entrika (2012), (2007) Bir Amerikan Suçu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1979
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Kevin Turrin
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 37 Suç 6.0 2,864

Bir Ulusun Doğuşu
2016 37 Biyografi Yapımcı 6.2 12,241

Akdeniz
2015 36 Dram Yapımcı 6.5 815
2015 36 Dram Yapımcı 5.1 3,104
2014 35 Macera Yapımcı 4.6 768

Müzmin Bekarlar
2014 35 Komedi Yapımcı 6.2 81,489

99 Ev
2014 35 Dram Yapımcı 7.1 20,639

Sona Doğru
2013 34 Aksiyon Yapımcı 6.9 62,784

Ailem İçin
2012 33 Dram Yapımcı 5.7 5,987

Entrika
2012 33 Dram Yapımcı 6.6 43,200

Dr. Parnassus
2009 30 Macera Çeşitli 6.8 129,817

Dumanaltı
2007 28 Macera Yapımcı 5.8 14,337

Bir Amerikan Suçu
2007 28 Biyografi Yapımcı 7.4 26,612

Kıyamet Öyküleri
2006 27 Komedi 5.5 33,318

Ölü Kız
2006 27 Dram Yapımcı 6.7 12,627
2005 26 Komedi Yapımcı 6.0 4,151
- Suç Yapımcı    
Film Altyazıları
Gold (2,606) Personal Shopper (1,759) Get Out (1,712) Logan (1,520) Silence (1,466) The Age of Shadows (1,015) Split (982) La La Land (942) The Fate of the Furious (897) Rings (885)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,217) The Flash (4,994) Into the Badlands (3,253) Gotham (2,400) The Blacklist (1,848) Fargo (1,816) Game of Thrones (1,534) Vikings (1,455) The Last Kingdom (1,451) Billions (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017