Giriş Kayıt
Annabelle Wallis

Annabelle Wallis (34)


Oyuncu

Annabelle Wallace, 01 Ocak 1984 Oxford, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Mumya (2017), Annabelle (2014), Mayın (2016), Come and Find Me (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Annabelle Wallace
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1984
Doğum Yeri: Oxford, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Annabella Wallace | Annabelle Wallace | Annabele W
Boyu: 1.70 m
9.1 (16 Oy)
  • Currently 181.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 34 Komedi Oyuncu    

Mumya
2017 33 Aksiyon Oyuncu 5.5 118,717

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 33 Aksiyon Oyuncu 6.8 132,801

Mayın
2016 32 Gerilim Oyuncu 5.9 9,985
2016 32 Dram Oyuncu 5.7 5,827

Grimsby Kardeşler
2016 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 70,173
2015 31 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,647
2014 30 Korku Oyuncu 5.4 104,356
2014 Biyografi Oyuncu 7.4 3,869
2013 Suç Oyuncu 8.8 112,382
2013 29 Komedi Oyuncu 5.8 208
2012 28 Belgesel Oyuncu 8.2 3,949
2011 27 Dram Oyuncu 6.3 10,663

X-Men: Birinci Sınıf
2011 27 Aksiyon Oyuncu 7.8 569,203
2011 Dram Oyuncu 7.0 17,588
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 24,091

Kaybedilen Gelecek
2010 26 Macera Oyuncu    

Yalanlar Üstüne
2008 24 Aksiyon Oyuncu 7.1 187,932
2007 Dram Oyuncu 8.1 57,139

Ölüm Tuzağı
2007 23 Korku Oyuncu 4.4 1,342
2007 23 Dram Oyuncu    
2005 21 Romantik Oyuncu 5.0 262
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018