Giriş Kayıt
Annabelle Wallis

Annabelle Wallis (34)


Oyuncu

Annabelle Wallace, 01 Ocak 1984 Oxford, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Mumya (2017), Annabelle (2014), Yakalandın (2018), Mayın (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Annabelle Wallace
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1984
Doğum Yeri: Oxford, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Annabella Wallace | Annabelle Wallace | Annabele W
Boyu: 1.70 m
9.1 (17 Oy)
  • Currently 182.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yakalandın
2018 34 Komedi Oyuncu 6.9 14,050

Mumya
2017 33 Aksiyon Oyuncu 5.5 136,445

Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 33 Aksiyon Oyuncu 6.8 151,759

Mayın
2016 32 Gerilim Oyuncu 5.9 11,110
2016 32 Dram Oyuncu 5.7 6,018

Grimsby Kardeşler
2016 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 76,197
2015 31 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,647
2014 30 Korku Oyuncu 5.4 109,554
2014 Biyografi Oyuncu 7.4 3,869
2013 Suç Oyuncu 8.8 141,442
2013 29 Komedi Oyuncu 5.8 208
2012 28 Belgesel Oyuncu 8.2 3,949
2011 27 Dram Oyuncu 6.3 10,929

X-Men: Birinci Sınıf
2011 27 Aksiyon Oyuncu 7.8 582,637
2011 Dram Oyuncu 7.0 17,831
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 25,211

Kaybedilen Gelecek
2010 26 Macera Oyuncu    

Yalanlar Üstüne
2008 24 Aksiyon Oyuncu 7.1 192,091
2007 Dram Oyuncu 8.1 58,996

Ölüm Tuzağı
2007 23 Korku Oyuncu 4.4 1,342
2007 23 Dram Oyuncu    
2005 21 Romantik Oyuncu 5.0 262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018