Giriş Kayıt
Hanyu Zhang

Hanyu Zhang (53)


Oyuncu

Hanyu Zhang, 19 Aralık 1964 Beijing, Çin doğumlu oyuncu. Meclis (2007), Feng sheng (2009), 1942′ye Dönüş (2012), Zhì qu weihu shan (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1964
Doğum Yeri: Beijing, Çin
Diğer Bir İsmi: Zhang Hanyu
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 53 Aksiyon Oyuncu 5.6 196
2017 53 Aksiyon Oyuncu    

Çin Seddi
2016 52 Aksiyon Oyuncu 6.0 87,038
2016 52 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,268
2015 51 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,586
2014 50 Macera Oyuncu 6.5 1,790
2013 49 Aksiyon Oyuncu 5.5 3,055
2013 49 Aksiyon Oyuncu 5.4 440

1942′ye Dönüş
2012 48 Dram Oyuncu 6.9 2,394

Beyaz İntikam
2011 47 Dram Oyuncu    
2011 47 Dram Oyuncu 2.4 5,364

Bodyguards And Assassins
2009 45 Aksiyon Oyuncu 6.9 6,343
2009 45 Suç Oyuncu 7.4 2,364

Bir Cumhuriyetin Kuruluşu
2009 45 Dram Oyuncu 5.0 2,422

Look for a Star
2009 45 Romantik Oyuncu 5.6 473

Aşk Ve Ölüm Denklemi
2008 44 Suç Oyuncu 6.9 753

Meclis
2007 43 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,438
2006 Oyuncu    
2004 40 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,513
2003 39 Dram Oyuncu 7.1 884

Big Shots Funeral
2001 37 Komedi Oyuncu 6.7 1,630
Dizi Altyazıları
Vikings (14,270) Supernatural (6,163) Mr. Robot (5,652) The Big Bang Theory (4,876) Gotham (3,849) Game of Thrones (3,699) Arrow (2,835) Shameless (2,763) The Flash (2,648) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,628)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017