Giriş Kayıt
Hanyu Zhang

Hanyu Zhang (52)


Oyuncu

Hanyu Zhang, 19 Aralık 1964 Beijing, Çin doğumlu oyuncu. Meclis (2007), Feng sheng (2009), 1942′ye Dönüş (2012), Zhì qu weihu shan (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1964
Doğum Yeri: Beijing, Çin
Diğer Bir İsmi: Zhang Hanyu
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    

Çin Seddi
2016 52 Aksiyon Oyuncu 6.2 31,623
2016 52 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,611
2015 51 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,586
2014 50 Macera Oyuncu 6.5 1,790
2013 49 Aksiyon Oyuncu 5.5 3,049
2013 49 Aksiyon Oyuncu 5.4 440

1942′ye Dönüş
2012 48 Dram Oyuncu 6.9 2,394

Beyaz İntikam
2011 47 Dram Oyuncu    
2011 47 Dram Oyuncu 2.4 5,264

Bodyguards And Assassins
2009 45 Aksiyon Oyuncu 6.9 6,343
2009 45 Suç Oyuncu 7.4 2,364

Bir Cumhuriyetin Kuruluşu
2009 45 Dram Oyuncu 5.0 2,422

Look for a Star
2009 45 Romantik Oyuncu 5.6 473

Aşk Ve Ölüm Denklemi
2008 44 Suç Oyuncu 6.9 753

Meclis
2007 43 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,438
2006 Oyuncu    
2004 40 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,513
2003 39 Dram Oyuncu 7.1 884

Big Shots Funeral
2001 37 Komedi Oyuncu 6.7 1,630
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,046) Live by Night (6,916) Hidden Figures (5,627) Rogue One (5,051) Split (4,701) Paterson (3,979) Assassin's Creed (3,946) Patriots Day (3,791) Allied (3,446) Passengers (1,573)
Dizi Altyazıları
Legion (9,245) Arrow (5,501) The 100 (3,540) The Flash (3,365) The Expanse (3,110) Colony (2,511) Designated Survivor (2,502) The Last Kingdom (1,980) Vikings (1,943) The Originals (1,896)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017