Giriş Kayıt
Dave Delhomme

Dave Delhomme


Müzisyen, Oyuncu

Dave Delhomme, müzisyen, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: David Delhomme
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

69. Emmy Ödülleri
2017 Müzik 5.0 194
2006 Game-Show Müzik 5.7 7,663
2002 Game-Show Müzik 4.2 20,131
1999 Belgesel Oyuncu    
1992 Komedi Müzik 5.3 8,520
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,722) Den of Thieves (2,851) Hostiles (2,740) 12 Strong (2,623) Maze Runner: The Death Cure (2,454) Winchester (1,858) Submergence (1,556) Peter Rabbit (1,520) The Commuter (1,172) Wildling (940)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,559) Supernatural (3,770) The Flash (3,512) The Terror (3,266) Legion (3,112) The Big Bang Theory (2,056) The Crossing (1,971) The Expanse (1,881) Gotham (1,743) Arrow (1,677)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018