Giriş Kayıt
Yung Chung

Yung Chung


Oyuncu, Dublör

Yung Chung, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Wing Chung
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Aksiyon Oyuncu    
1989 Aksiyon Oyuncu 6.5 687
1985 Aksiyon Oyuncu 6.9 95
1984 Oyuncu 6.8 29
1984 Aksiyon Oyuncu 6.6 47
1983 Macera Oyuncu 6.9 68
1983 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   
1981 Aksiyon Oyuncu 6.3 91
1980 Aksiyon Oyuncu 6.7 305
1979 Aksiyon Oyuncu 6.1 14
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,334) Den of Thieves (3,085) Hostiles (2,905) 12 Strong (2,729) Maze Runner: The Death Cure (2,664) Winchester (2,076) Submergence (1,636) Peter Rabbit (1,575) The Commuter (1,281) Wildling (970)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,055) Supernatural (4,013) The Flash (3,653) The Terror (3,491) Legion (3,200) The Big Bang Theory (2,352) The Crossing (2,054) Gotham (1,997) The Expanse (1,960) Arrow (1,797)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018