Giriş Kayıt
Yung Chung

Yung Chung


Oyuncu, Dublör

Yung Chung, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Wing Chung
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Aksiyon Oyuncu    
1989 Aksiyon Oyuncu 6.5 687
1985 Aksiyon Oyuncu 6.9 95
1984 Oyuncu 6.8 29
1984 Aksiyon Oyuncu 6.6 47
1983 Macera Oyuncu 6.9 68
1983 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   
1981 Aksiyon Oyuncu 6.3 91
1980 Aksiyon Oyuncu 6.7 305
1979 Aksiyon Oyuncu 6.1 14
Film Altyazıları
Live by Night (9,478) Why Him? (6,591) Rogue One (3,359) Resident Evil: The Final Chapter (3,331) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,108) Hidden Figures (2,005) Paterson (1,299) Split (1,240) Allied (950)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,118) Black Sails (4,175) Into the Badlands (3,218) Legion (2,379) The 100 (2,135) Vikings (1,818) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446) Arrow (1,413)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017