Giriş Kayıt
Yung Chung

Yung Chung


Oyuncu, Dublör

Yung Chung, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Wing Chung
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Aksiyon Oyuncu    
1989 Aksiyon Oyuncu 6.5 687
1985 Aksiyon Oyuncu 6.9 95
1984 Oyuncu 6.8 29
1984 Aksiyon Oyuncu 6.6 47
1983 Macera Oyuncu 6.9 68
1983 Aksiyon Oyuncu
Dublör
   
1981 Aksiyon Oyuncu 6.3 91
1980 Aksiyon Oyuncu 6.7 305
1979 Aksiyon Oyuncu 6.1 14
Film Altyazıları
Kidnap (5,641) Beauty and the Beast (4,987) The Fate of the Furious (2,521) The Boss Baby (1,848) Contratiempo (1,819) The Shack (1,608) Dangal (1,568) The Great Wall (1,279) Redivider (1,277) T2 Trainspotting (1,179)
Dizi Altyazıları
American Gods (7,061) Supernatural (5,210) Better Call Saul (4,473) Lucifer (4,128) Fargo (3,612) Twin Peaks (3,587) Into the Badlands (3,549) The 100 (2,373) Gotham (2,183) 12 Monkeys (2,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017