Giriş Kayıt
Wahid Bouzidi

Wahid Bouzidi


Oyuncu

Wahid Bouzidi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.1 77
2016 Dram Oyuncu 5.7 43
2015 Komedi Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 4.6 221
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 163
2013 Oyuncu 5.1 332
2011 Komedi Oyuncu 4.7 371
2011 Komedi Oyuncu 5.8 1,766
2009 Komedi Oyuncu 6.4 1,115
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,696) Den of Thieves (2,452) Hostiles (2,429) 12 Strong (2,366) Maze Runner: The Death Cure (2,051) Winchester (1,481) Peter Rabbit (1,349) Submergence (1,346) The Commuter (996) Wildling (883)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,524) The Flash (3,223) Supernatural (3,119) The Terror (2,878) Legion (2,808) The Crossing (1,800) The Expanse (1,725) The Big Bang Theory (1,213) Vikings (1,127) Arrow (1,077)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018