Giriş Kayıt
Wahid Bouzidi

Wahid Bouzidi


Oyuncu

Wahid Bouzidi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.1 77
2016 Dram Oyuncu 5.7 43
2015 Komedi Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 4.6 221
2014 Aksiyon Oyuncu 5.3 163
2013 Oyuncu 5.1 332
2011 Komedi Oyuncu 4.7 371
2011 Komedi Oyuncu 5.8 1,766
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017