Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Michael Bolten

Michael Bolten (25)


Oyuncu, Kameraman

Michael Christopher Bolten, 27 Temmuz 1991 Portsmouth, New Hampshire, ABD doğumlu oyuncu, kameraman. İlk Aşk (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Michael Christopher Bolten
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1991
Doğum Yeri: Portsmouth, New Hampshire, ABD
Diğer Bir İsmi: Michael Christopher Bolten | Michael Bolton | Mich
Takma İsmi: Maverick
Burcu: Aslan
Boyu: 1.78 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şeytanın Oyuncakları
2016 25 Korku Kameraman 4.3 530
2015 24 Aksiyon Kameraman 3.7 136
2015 24 Korku Oyuncu 4.4 4,419
2014 23 Belgesel Kameraman 5.7 5,477
2014 23 Suç Oyuncu    
2014 23 Dram Oyuncu    

İlk Aşk
2010 19 Komedi Oyuncu 7.7 63,523
2010 19 Dram Oyuncu 6.3 3,979
2007 16 Korku Oyuncu 3.8 439
2007 16 Komedi Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.9 9,208
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017