Giriş Kayıt
Ben Shelton

Ben Shelton (36)


Oyuncu, Yönetmen

Ben Shelton, 02 Şubat 1981 Lake Arrowhead, California, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen. Impress Me (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1981
Doğum Yeri: Lake Arrowhead, California, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 32 Dram Yönetmen 5.9 198
2011 30 Komedi 5.8 38

Aşkzede
2008 27 Komedi Çeşitli 7.2 230,444

Demir Adam
2008 27 Aksiyon Çeşitli 7.9 757,247
2008 27 Komedi Oyuncu 5.4 131
2007 Aksiyon Çeşitli    

Hollywood Ülkesi
2006 25 Biyografi Çeşitli 6.5 30,307

Denizden Gelen Kız
2006 25 Komedi Çeşitli 5.3 33,069

Ölüm Oyunu
2006 25 Korku Çeşitli 5.1 26,938

Xxx 2
2005 24 Aksiyon Çeşitli 4.4 58,865
2005 24 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.4 3,114
2005 Suç Çeşitli 6.6 1,102

Elveda Harry
2002 21 Çeşitli 7.1 139
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017