Giriş Kayıt
Marc Diraison

Marc Diraison (42)


Oyuncu, Senarist

Thomas Wilson, 07 Şubat 1975 San Rafael, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Lastik (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Wilson
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1975
Doğum Yeri: San Rafael, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark Diraison
Burcu: Kova
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Animasyon Oyuncu 7.6 1,516
2015 Animasyon Oyuncu 9.0 51,986

Kasırga Denizi
2014 39 Macera Oyuncu 7.2 6,603

Tepetaklak Patema
2013 38 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.4 3,518
2013 38 Animasyon Oyuncu 8.0 3,825
2012 Animasyon Senarist 6.6 235
2012 37 Animasyon Oyuncu 6.0 312
2012 37 Animasyon Oyuncu    
2012 37 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu 8.4 3,861

Sevimli Hayvanlar
2010 35 Animasyon Oyuncu 4.9 4,646
2010 35 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
6.8 591
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 145
2006 Animasyon Çeşitli 7.9 69
2004 Animasyon Oyuncu 5.4 1,978

Ninja Kaplumbağalar
2003 Animasyon Oyuncu 7.7 5,508

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.7 47,524
1997 Animasyon Oyuncu 7.5 25,739
1997 Animasyon Oyuncu 8.6 19,275
1992 17 Animasyon Oyuncu 6.1 101
1991 16 Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017