Giriş Kayıt
Marc Diraison

Marc Diraison (43)


Oyuncu, Senarist

Thomas Wilson, 07 Şubat 1975 San Rafael, California, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Lastik (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Wilson
Doğum Tarihi: 07 Şubat 1975
Doğum Yeri: San Rafael, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Mark Diraison
Burcu: Kova
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Animasyon Oyuncu 7.4 2,643
2015 Animasyon Oyuncu 9.0 61,631
2015 40 Animasyon Oyuncu 7.6 151

Kasırga Denizi
2014 39 Macera Oyuncu 7.2 6,603

Tepetaklak Patema
2013 38 Animasyon Oyuncu
Senarist
7.4 3,518
2013 38 Animasyon Oyuncu 8.0 3,825
2012 Animasyon Senarist 6.6 235
2012 37 Animasyon Oyuncu 6.0 312
2012 37 Animasyon Oyuncu    
2012 37 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu 8.3 6,025

Sevimli Hayvanlar
2010 35 Animasyon Oyuncu 4.9 4,646
2010 35 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
6.8 591
2009 Animasyon Oyuncu 7.1 145
2006 Animasyon Çeşitli 7.9 69
2004 Animasyon Oyuncu 5.4 1,978

Ninja Kaplumbağalar
2003 Animasyon Oyuncu 7.7 6,497

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.6 50,648
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
1997 Animasyon Oyuncu 8.6 20,999
1992 17 Animasyon Oyuncu 6.1 101
1991 16 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,884) Den of Thieves (3,306) Hostiles (3,032) Maze Runner: The Death Cure (2,869) 12 Strong (2,811) Winchester (2,201) Submergence (1,685) Peter Rabbit (1,596) The Commuter (1,375) Wildling (987)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,405) Supernatural (4,266) The Flash (3,731) The Terror (3,620) Legion (3,272) The Big Bang Theory (2,558) Gotham (2,169) The Crossing (2,103) The Expanse (2,007) Arrow (1,923)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018