Giriş Kayıt
Christina Burchard

Christina Burchard


Editör, Editör, Senarist

Christina Burchard, editör, editör, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Editorial Department 8.1 36,616
2014 Belgesel Editör
Senarist
7.6 31
2011 Belgesel Editör 6.1 344
2009 Belgesel Editör 6.5 379
2007 Kısa Metraj Editör 7.8 163
2007 Gerilim Editorial Department 5.9 317
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017