Giriş Kayıt
Christina Burchard

Christina Burchard


Editör, Editör, Senarist, Yapımcı

Christina Burchard, editör, editör, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Yapımcı 7.3 19
2014 Belgesel Editorial Department 8.1 36,616
2014 Belgesel Editör
Senarist
7.6 31
2011 Belgesel Editör 6.1 344
2009 Belgesel Editör 6.5 379
2007 Kısa Metraj Editör 7.8 163
2007 Gerilim Editorial Department 5.9 317
Dizi Altyazıları
Westworld (7,048) The 100 (3,284) The Expanse (2,728) La casa de papel (2,035) The Crossing (1,691) Colony (1,555) 12 Monkeys (1,277) Genius (1,118) Into the Badlands (1,053) Vikings (1,046)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018