Giriş Kayıt
Sergio Cilli

Sergio Cilli


Oyuncu, Sanat Bölümü

Sergio Cilli, oyuncu, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.2 1,282
2017 Korku Çeşitli 5.5 1,757
2015 Komedi Oyuncu 7.9 16,567

Salsa Sos
2006 Aksiyon Çeşitli 5.7 1,054
2005 Komedi Çeşitli 8.3 8,488

Hepimiz Evleniyoruz
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.6 555

Las Vegas 1
2003 Suç Çeşitli 7.5 24,101
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018