Giriş Kayıt
Jen Strickland

Jen Strickland (34)


Oyuncu

Jen Strickland, 17 Nisan 1983 St. Marys, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Rattle Basket (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Nisan 1983
Doğum Yeri: St. Marys, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Jennifer Strickland
Burcu: Koç
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Oyuncu 6.4 501
2005 22 Komedi Oyuncu 5.7 7,863
2005 22 Komedi Oyuncu 5.5 465

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 21 Komedi Oyuncu 4.5 8,205
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,568
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,426) Dunkirk (4,093) Stronger (3,209) It (2,299) American Made (1,589) Mother! (1,579) Loving Vincent (1,519) Kingsman: The Golden Circle (1,449) Flatliners (711) The Foreigner (697)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,853) Shameless (6,346) Mr. Robot (5,622) Game of Thrones (3,473) Peaky Blinders (2,337) Manhunt: Unabomber (2,292) Lucifer (1,839) Designated Survivor (1,705) Supernatural (1,453) The Big Bang Theory (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017