Giriş Kayıt
Jen Strickland

Jen Strickland (34)


Oyuncu

Jen Strickland, 17 Nisan 1983 St. Marys, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Rattle Basket (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Nisan 1983
Doğum Yeri: St. Marys, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Jennifer Strickland
Burcu: Koç
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Oyuncu 6.4 501
2005 22 Komedi Oyuncu 5.7 7,863
2005 22 Komedi Oyuncu 5.5 465

Büyük Rekabet
2004 21 Komedi Oyuncu    
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,539
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017