Giriş Kayıt
Jen Strickland

Jen Strickland (35)


Oyuncu

Jen Strickland, 17 Nisan 1983 St. Marys, Ohio, ABD doğumlu oyuncu. Rattle Basket (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Nisan 1983
Doğum Yeri: St. Marys, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Jennifer Strickland
Burcu: Koç
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Oyuncu 6.4 501
2005 22 Komedi Oyuncu 5.7 7,863
2005 22 Komedi Oyuncu 5.5 465

Gençlik Ateşi: Büyük Rekabet
2004 21 Komedi Oyuncu 4.5 8,205
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,627
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018