Giriş Kayıt
Laith Nakli

Laith Nakli (47)


Oyuncu, Yapımcı

Laith Nakli, 01 Aralık 1969 Plymouth, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı. Sniper: Duvar (2017), Amira & Sam (2014), (2007) Misafir (2007), (2010) Mutluyum, Devam Et (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1969
Doğum Yeri: Plymouth, Devon, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sniper: Duvar
2017 Dram Oyuncu 6.2 11,345
2017 Dram Oyuncu    
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 7,685
2015 46 Dram Oyuncu 6.5 56
2014 45 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.2 2,081

Sadece Aşıklar Hayatta Kalır
2013 44 Dram Çeşitli 7.3 71,197

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.1 130,675
2013 44 Dram Oyuncu 7.3 304
2012 43 Gerilim Oyuncu 4.8 520
2011 42 Komedi Oyuncu 5.7 1,000

Mutluyum, Devam Et
2010 41 Komedi Oyuncu 6.8 27,192

Misafir
2007 38 Suç Oyuncu 7.7 38,104
2007 38 Dram Oyuncu 6.2 57
2007 38 Gerilim Oyuncu 5.9 317
2007 38 Komedi Oyuncu 7.5 2,344
1999 Aksiyon Oyuncu 7.9 7,880
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017