Giriş Kayıt
Duane Henry

Duane Henry (31)


Oyuncu

Duane Henry, 18 Mart 1985 Birmingham, West Midlands, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Montana (2014), (2006) Guantanamo Yolu (2006), (2011) W.E. (2011), (2012) Kanlı Av (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1985
Doğum Yeri: Birmingham, West Midlands, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 29 Aksiyon Oyuncu 5.5 945
2013 28 Kısa Metraj Oyuncu    

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 27 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,200,047

Kanlı Av
2012 27 Korku Oyuncu 4.7 991
2011 26 Dram Oyuncu 6.2 10,102
2011 26 Dram Oyuncu 5.8 543

Londra Bulvarı
2010 25 Suç Oyuncu 6.2 41,154

Oxford Cinayetleri
2008 23 Suç Oyuncu 6.1 23,426
2008 23 Korku Oyuncu 5.0 257

Guantanamo Yolu
2006 21 Belgesel Oyuncu 7.5 10,512

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 91,024
2000 Dram Oyuncu 5.2 754
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,045
Film Altyazıları
Passengers (7,726) Doctor Strange (3,840) Assassin's Creed (3,765) Arrival (2,644) xXx: Return of Xander Cage (2,560) Allied (2,527) Moana (1,714) Forushande (1,502) Hacksaw Ridge (1,501) Split (1,411)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,334) Supernatural (7,892) Legion (7,865) Arrow (5,759) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Black Sails (3,660) Taboo (3,588) Vikings (3,582) Suits (3,225) The Expanse (3,013)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017