Giriş Kayıt
Duane Henry

Duane Henry (32)


Oyuncu

Duane Henry, 18 Mart 1985 Birmingham, West Midlands, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Montana (2014), (2006) Guantanamo Yolu (2006), (2011) W.E. (2011), (2012) Kanlı Av (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mart 1985
Doğum Yeri: Birmingham, West Midlands, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 29 Aksiyon Oyuncu 5.5 945
2013 28 Kısa Metraj Oyuncu    

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 27 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,256,875

Kanlı Av
2012 27 Korku Oyuncu 4.7 991
2011 26 Dram Oyuncu 6.2 10,520
2011 26 Dram Oyuncu 5.8 543

Londra Bulvarı
2010 25 Suç Oyuncu 6.2 41,846

Oxford Cinayetleri
2008 23 Suç Oyuncu 6.1 23,714
2008 23 Korku Oyuncu 5.0 257

Guantanamo Yolu
2006 21 Belgesel Oyuncu 7.5 10,512

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 95,264
2000 Dram Oyuncu 5.2 792
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,182
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017