Giriş Kayıt
Elizabeth S. Watasin

Elizabeth S. Watasin


Animasyon

Elizabeth S. Watasin, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth Watasin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prenses Ve Kurbağa
2009 Animasyon Animasyon 7.1 101,735

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 83,966

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 148,481
1999 Animasyon Animasyon 7.2 29,013
1999 Animasyon Animasyon 7.2 168,202
1998 Animasyon Animasyon 7.6 204,026

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.3 168,056

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 118,645
1995 Animasyon Animasyon 6.7 140,416

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 766,958

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 299,095

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Animasyon 8.0 367,167
1990 Animasyon Animasyon 6.9 31,412
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018