Giriş Kayıt
Elizabeth S. Watasin

Elizabeth S. Watasin


Animasyon

Elizabeth S. Watasin, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth Watasin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prenses Ve Kurbağa
2009 Animasyon Animasyon 7.1 99,681

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 81,868

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 145,065
1999 Animasyon Animasyon 7.2 29,013
1999 Animasyon Animasyon 7.2 164,252
1998 Animasyon Animasyon 7.6 198,474

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.3 163,681

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 116,179
1995 Animasyon Animasyon 6.7 137,148

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 742,262

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 293,057

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Animasyon 8.0 354,286
1990 Animasyon Animasyon 6.9 29,696
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (18,305) Blade Runner 2049 (3,964) Jigsaw (2,988) Geostorm (2,748) Last Flag Flying (2,602) The Man from Earth: Holocene (2,582) Dunkirk (1,408) The Open House (1,403) The Foreigner (1,188) It (1,169)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,799) Black Mirror (6,518) Shameless (5,252) Supernatural (5,141) The Big Bang Theory (4,579) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,014) Star Trek: Discovery (2,885) The Blacklist (2,518) The X Files (2,146) The Flash (2,131)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018