Giriş Kayıt
Elizabeth S. Watasin

Elizabeth S. Watasin


Animasyon

Elizabeth S. Watasin, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth Watasin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prenses Ve Kurbağa
2009 Animasyon Animasyon 7.1 97,056

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 78,846

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 140,508
1999 Animasyon Animasyon 7.2 29,013
1999 Animasyon Animasyon 7.2 158,977
1998 Animasyon Animasyon 7.6 190,940

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.2 157,873

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 112,706
1995 Animasyon Animasyon 6.7 132,306

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 715,262

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 284,629

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Animasyon 8.0 341,084
1990 Animasyon Animasyon 6.9 29,696
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017