Giriş Kayıt
Elizabeth S. Watasin

Elizabeth S. Watasin


Animasyon

Elizabeth S. Watasin, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Elizabeth Watasin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Prenses Ve Kurbağa
2009 Animasyon Animasyon 7.1 98,242

Define Gezegeni
2002 Animasyon Animasyon 7.1 79,986

Şaşkın İmparator
2000 Animasyon Animasyon 7.3 142,466
1999 Animasyon Animasyon 7.2 29,013
1999 Animasyon Animasyon 7.2 161,207
1998 Animasyon Animasyon 7.6 194,127

Herkül
1997 Animasyon Animasyon 7.2 160,348

Notre Dame'ın Kamburu
1996 Animasyon Animasyon 6.9 114,195
1995 Animasyon Animasyon 6.7 134,347

Aslan Kral
1994 Animasyon Animasyon 8.5 726,294

Alaaddin
1992 Animasyon Animasyon 8.0 288,114

Güzel Ve Çirkin 3D
1991 Animasyon Animasyon 8.0 346,385
1990 Animasyon Animasyon 6.9 29,696
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017