Giriş Kayıt
Jermaine Stegall

Jermaine Stegall (39)


Müzisyen, Müzisyen

Jermaine Edward Stegall, 22 Temmuz 1977 Joliet, Illinois, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen. Jamesy Boy (2014), Bloomington (2010), Mono (2016), Rogue River (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jermaine Edward Stegall
Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1977
Doğum Yeri: Joliet, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Jermaine Edward Stegall
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 39 Komedi Müzik 7.3 1,338
2016 39 Belgesel Müzik    
2015 38 Aksiyon Müzik 3.9 4,238
2015 38 Suç Müzik
Müzik
4.8 663
2014 37 Biyografi Müzik
Müzik
6.3 4,533
2014 37 Müzik 3.5 123
2013 36 Animasyon Müzik    
2013 Dram Müzik 7.1 1,831

Korkunç Bir Film 5
2013 36 Komedi Müzik 3.5 52,335

Atlas Silkindi
2012 35 Dram Müzik 5.4 5,679
2012 35 Korku Müzik 4.3 1,545
2012 35 Gerilim Müzik 5.0 1,093
2011 34 Korku Müzik 3.0 1,210
2011 34 Suç Müzik 6.2 657
2011 34 Dram Müzik 7.0 290
2011 34 Aksiyon Müzik
Müzik
   

Çığlık 4
2011 34 Korku Müzik 6.2 107,446

Kanlı Bitki
2010 33 Macera Müzik    
2010 33 Animasyon Müzik 8.1 37,577
2010 33 Dram Müzik 6.1 3,492
2010 33 Western Müzik 4.6 73
2009 32 Kısa Metraj Müzik 6.5 103
2008 31 Komedi Müzik 4.3 8,590
2008 31 Aksiyon Müzik 6.0 15,793
2008 31 Suç Müzik
Müzik
   
2007 Korku Müzik    
2006 29 Kısa Metraj Müzik 6.1 19
2006 Dram Müzik    

Anka'nın Uyanışı
2004 27 Aksiyon Müzik 6.1 46,348

Ben, Robot
2004 27 Aksiyon Müzik 7.1 405,520
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017