Giriş Kayıt
Grzegorz Jonkajtys

Grzegorz Jonkajtys


Görsel Efekt, Editör, Senarist, Yönetmen

Grzegorz Jonkajtys, görsel efekt, editör, senarist, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Greg Jonkajtys
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 378,785

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 113,151

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 203,542

Diriliş
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 540,959

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 722,364

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 555,137

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 574,674

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 216,896

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 413,516

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 514,862

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 309,273

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 215,713

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 30,434

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 349,319
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 201,628

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 582,948
2010 Kısa Metraj Görsel Efekt
Editör
Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yönetmen
6.8 147

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 158,419

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 347,377

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 305,313

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 537,841

Mistik Olay
2008 Dram Görsel Efekt 5.0 175,999

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 29,621

Öldüren Sis
2007 Korku Görsel Efekt 7.2 243,937
2007 Animasyon Görsel Efekt
Editör
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Animasyon
7.4 698

Pan'ın Labirenti
2006 Dram Görsel Efekt 8.2 523,081

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 121,310

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 694,567

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 23,218
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 145,692
2004 Komedi Animasyon 7.9 2,926
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 265,648

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 45,018
2003 Gerilim Görsel Efekt 5.8 95,571

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 150,348
Dizi Altyazıları
Vikings (19,730) Black Mirror (5,474) Supernatural (3,949) The Big Bang Theory (3,536) The Flash (3,326) Shameless (3,166) The Blacklist (1,955) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,815) The X Files (1,579) Knightfall (1,332)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018