Giriş Kayıt
Grzegorz Jonkajtys

Grzegorz Jonkajtys


Görsel Efekt, Yönetmen, Animasyon, Editör

Grzegorz Jonkajtys, görsel efekt, yönetmen, animasyon, editör.

Diğer Bir İsmi: Greg Jonkajtys
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 280,216

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 86,157

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 184,415

Diriliş
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 494,773

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 655,272

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 512,450

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 538,372

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 208,979

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 398,886

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 489,730

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 297,568

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 209,632

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,629

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 337,365
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 193,247

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 553,550
2010 Kısa Metraj Görsel Efekt
Editör
Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yönetmen
6.8 147

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 155,126

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 334,769

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 296,020

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 524,930

Mistik Olay
2008 Dram Görsel Efekt 5.0 170,067

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 29,025

Öldüren Sis
2007 Korku Görsel Efekt 7.2 232,061
2007 Animasyon Görsel Efekt
Editör
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Animasyon
7.4 698

Pan'ın Labirenti
2006 Dram Görsel Efekt 8.2 496,309

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 118,629

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 683,094

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 21,773
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 139,699
2004 Komedi Animasyon 7.9 2,926
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 254,736

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 42,613
2003 Gerilim Görsel Efekt 5.8 92,611

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 145,914
Film Altyazıları
Gold (2,496) Get Out (1,648) Personal Shopper (1,533) Logan (1,411) Silence (1,269) The Age of Shadows (962) Split (914) La La Land (877) Rings (840) The Fate of the Furious (773)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,887) The Flash (4,290) Into the Badlands (3,149) Gotham (2,199) The Blacklist (1,768) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,405) Vikings (1,381) Game of Thrones (1,380) Billions (1,186)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017