Giriş Kayıt
Grzegorz Jonkajtys

Grzegorz Jonkajtys


Görsel Efekt, Editör, Senarist, Yönetmen

Grzegorz Jonkajtys, görsel efekt, editör, senarist, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Greg Jonkajtys
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 308,963

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 93,723

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 190,402

Diriliş
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 504,656

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 668,043

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 521,908

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 546,789

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 210,493

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 402,141

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 495,170

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 299,929

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 211,083

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,779

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 340,321
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 195,182

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 560,262
2010 Kısa Metraj Görsel Efekt
Editör
Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yönetmen
6.8 147

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 155,873

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 337,880

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 298,216

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 528,112

Mistik Olay
2008 Dram Görsel Efekt 5.0 171,654

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 29,187

Öldüren Sis
2007 Korku Görsel Efekt 7.2 234,549
2007 Animasyon Görsel Efekt
Editör
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Animasyon
7.4 698

Pan'ın Labirenti
2006 Dram Görsel Efekt 8.2 501,783

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 119,237

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 685,526

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 22,092
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 141,280
2004 Komedi Animasyon 7.9 2,926
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 257,089

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 43,151
2003 Gerilim Görsel Efekt 5.8 93,263

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 146,942
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017