Giriş Kayıt
Grzegorz Jonkajtys

Grzegorz Jonkajtys


Görsel Efekt, Animasyon, Editör, Senarist

Grzegorz Jonkajtys, görsel efekt, animasyon, editör, senarist.

Diğer Bir İsmi: Greg Jonkajtys
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 352,885

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 106,155

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 198,356

Diriliş
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 525,552

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 690,844

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 540,084

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 561,946

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 214,196

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 409,028

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 507,196

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 305,792

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 213,918

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,997

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 346,329
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 198,881

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 573,069
2010 Kısa Metraj Görsel Efekt
Editör
Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yönetmen
6.8 147

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 157,418

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 344,248

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 302,511

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 533,859

Mistik Olay
2008 Dram Görsel Efekt 5.0 174,319

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 29,621

Öldüren Sis
2007 Korku Görsel Efekt 7.2 240,259
2007 Animasyon Görsel Efekt
Editör
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Animasyon
7.4 698

Pan'ın Labirenti
2006 Dram Görsel Efekt 8.2 513,540

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 120,470

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 690,823

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 22,768
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 143,894
2004 Komedi Animasyon 7.9 2,926
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 262,296

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 44,242
2003 Gerilim Görsel Efekt 5.8 94,583

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 148,957
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017