Giriş Kayıt
Grzegorz Jonkajtys

Grzegorz Jonkajtys


Görsel Efekt, Editör, Senarist, Yönetmen

Grzegorz Jonkajtys, görsel efekt, editör, senarist, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Greg Jonkajtys
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 419,334

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 119,116

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 210,135

Diriliş
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 559,762

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 739,712

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 583,417

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 599,005

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 219,897

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 425,784

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 523,923

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 314,175

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 217,951

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 30,788

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 353,189
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 205,047

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 600,688
2010 Kısa Metraj Görsel Efekt
Editör
Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yönetmen
6.8 147

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 159,595

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 351,339

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 308,734

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 542,962

Mistik Olay
2008 Dram Görsel Efekt 5.0 178,166

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 29,621

Öldüren Sis
2007 Korku Görsel Efekt 7.2 248,476
2007 Animasyon Görsel Efekt
Editör
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Animasyon
7.4 698

Pan'ın Labirenti
2006 Dram Görsel Efekt 8.2 540,204

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 122,479

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 699,564

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 23,930
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 148,210
2004 Komedi Animasyon 7.9 2,926
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 271,293

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 46,117
2003 Gerilim Görsel Efekt 5.8 96,803

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 152,005
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018