Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Grzegorz Jonkajtys

Grzegorz Jonkajtys


Görsel Efekt, Animasyon, Editör, Senarist

Grzegorz Jonkajtys, görsel efekt, animasyon, editör, senarist.

Diğer Bir İsmi: Greg Jonkajtys
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 171,547

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 53,486

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 171,422

Diriliş
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 468,517

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 626,811

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 494,140

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 522,583

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 205,742

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 391,694

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 477,542

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 292,742

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 206,904

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,354

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 332,944
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 189,288

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 541,341
2010 Kısa Metraj Görsel Efekt
Editör
Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yönetmen
6.8 147

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 153,703

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 330,062

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 292,285

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 518,831

Mistik Olay
2008 Dram Görsel Efekt 5.0 166,505

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 28,719

Öldüren Sis
2007 Korku Görsel Efekt 7.2 227,656
2007 Animasyon Görsel Efekt
Editör
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Animasyon
7.4 698

Pan'ın Labirenti
2006 Dram Görsel Efekt 8.2 485,259

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 117,474

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 674,303

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 21,203
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 136,993
2004 Komedi Animasyon 7.9 2,926
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 250,485

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 41,616
2003 Gerilim Görsel Efekt 5.8 91,388

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 144,293
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017