Giriş Kayıt
Grzegorz Jonkajtys

Grzegorz Jonkajtys


Görsel Efekt, Editör, Senarist, Yönetmen

Grzegorz Jonkajtys, görsel efekt, editör, senarist, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Greg Jonkajtys
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 261,187

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 80,603

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 180,842

Diriliş
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 489,019

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 647,680

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 507,876

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 534,350

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 208,031

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 396,953

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 486,667

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 296,305

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 208,878

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,553

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 336,172
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 192,213

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 550,376
2010 Kısa Metraj Görsel Efekt
Editör
Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yönetmen
6.8 147

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 154,814

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 333,515

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 294,916

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 523,371

Mistik Olay
2008 Dram Görsel Efekt 5.0 169,090

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 28,946

Öldüren Sis
2007 Korku Görsel Efekt 7.2 230,611
2007 Animasyon Görsel Efekt
Editör
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Animasyon
7.4 698

Pan'ın Labirenti
2006 Dram Görsel Efekt 8.2 493,612

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 118,293

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 681,910

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 21,604
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 138,971
2004 Komedi Animasyon 7.9 2,926
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 253,639

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 42,308
2003 Gerilim Görsel Efekt 5.8 92,274

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 145,459
Film Altyazıları
Live by Night (10,040) Resident Evil: The Final Chapter (8,776) Hidden Figures (4,647) Rogue One (4,231) Patriots Day (4,216) Assassin's Creed (3,731) Split (3,474) Allied (3,454) Paterson (3,266) Why Him? (2,066)
Dizi Altyazıları
Legion (4,383) The 100 (3,965) Arrow (3,217) Black Sails (3,159) The Expanse (3,034) The Originals (2,747) Colony (2,577) The Flash (2,250) The Last Kingdom (2,150) Vikings (2,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017