Giriş Kayıt
Grzegorz Jonkajtys

Grzegorz Jonkajtys


Görsel Efekt, Editör, Senarist, Yönetmen

Grzegorz Jonkajtys, görsel efekt, editör, senarist, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Greg Jonkajtys
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 292,811

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 89,568

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 187,354

Diriliş
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 499,044

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 661,133

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 516,559

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 542,050

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 209,639

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 400,403

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 492,172

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 298,583

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 210,294

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,707

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 338,289
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 194,026

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 556,431
2010 Kısa Metraj Görsel Efekt
Editör
Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yönetmen
6.8 147

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 155,405

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 335,673

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 297,013

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 526,208

Mistik Olay
2008 Dram Görsel Efekt 5.0 170,838

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 29,110

Öldüren Sis
2007 Korku Görsel Efekt 7.2 233,249
2007 Animasyon Görsel Efekt
Editör
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Animasyon
7.4 698

Pan'ın Labirenti
2006 Dram Görsel Efekt 8.2 498,682

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 118,888

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 684,117

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 21,919
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 140,287
2004 Komedi Animasyon 7.9 2,926
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 255,696

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 42,855
2003 Gerilim Görsel Efekt 5.8 92,895

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 146,328
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017