Giriş Kayıt
Grzegorz Jonkajtys

Grzegorz Jonkajtys


Görsel Efekt, Editör, Senarist, Yönetmen

Grzegorz Jonkajtys, görsel efekt, editör, senarist, yönetmen.

Diğer Bir İsmi: Greg Jonkajtys
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Doktor Strange
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 336,453

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Görsel Efekt 7.2 100,785

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 194,882

Diriliş
2015 Macera Görsel Efekt 8.0 515,704

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 680,012

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 532,006

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 555,161

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 212,072

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 405,461

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Görsel Efekt 7.3 501,427

Bulut Atlası
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 302,899

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 212,686

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 29,984

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 343,880
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 197,016

Demir Adam 2
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 567,438
2010 Kısa Metraj Görsel Efekt
Editör
Görüntü Yönetmeni
Senarist
Yönetmen
6.8 147

Suretler
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 156,617

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 341,664

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 300,345

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 8.0 531,119

Mistik Olay
2008 Dram Görsel Efekt 5.0 173,077

Macera Adası
2008 Macera Görsel Efekt 6.0 29,456

Öldüren Sis
2007 Korku Görsel Efekt 7.2 237,236
2007 Animasyon Görsel Efekt
Editör
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Animasyon
7.4 698

Pan'ın Labirenti
2006 Dram Görsel Efekt 8.2 507,627

Katil Yılanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 119,836

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 688,168

Köpekbalığı Ve Volkan Kızın Maceraları
2005 Aksiyon Görsel Efekt 3.5 22,443
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 142,589
2004 Komedi Animasyon 7.9 2,926
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 259,618

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Görsel Efekt 4.2 43,685
2003 Gerilim Görsel Efekt 5.8 93,844

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 148,035
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,323) Rick and Morty (4,373) The Defenders (3,345) The Strain (3,013) Suits (1,917) Mr. Mercedes (1,316) The Sinner (1,131) Fargo (1,129) The Last Ship (1,080) Breaking Bad (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017