Giriş Kayıt
Jake Aust

Jake Aust (43)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jake Aust, 24 Temmuz 1973 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. A Merry Friggin' Christmas (2014), Animal Practice (2012), Satisfaction (2014), (2009) Community (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1973
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.6 8,070
2014 41 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.1 4,440
2014 Dram Yapımcı 7.3 3,520
2014 Komedi Yapımcı 7.6 1,845
2012 Komedi Yapımcı 5.7 2,695
2009 Komedi Yapımcı 8.5 153,975
2005 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
8.8 220,068
2002 29 Komedi 0 6.4 12,641
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,754) The Flash (6,111) Gotham (2,809) Into the Badlands (2,576) Fargo (1,400) Bates Motel (1,324) Game of Thrones (1,319) Vikings (1,240) Billions (1,217) The Blacklist (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017