Giriş Kayıt
Jake Aust

Jake Aust (43)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jake Aust, 24 Temmuz 1973 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. A Merry Friggin' Christmas (2014), Animal Practice (2012), Satisfaction (2014), (2009) Community (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1973
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.6 7,405
2014 41 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.1 4,440
2014 Dram Yapımcı 7.3 3,502
2014 Komedi Yapımcı 7.6 1,845
2012 Komedi Yapımcı 5.7 2,695
2009 Komedi Yapımcı 8.5 152,099
2005 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
8.8 215,559
2002 29 Komedi 0 6.4 12,641
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017