Giriş Kayıt
Jake Aust

Jake Aust (44)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jake Aust, 24 Temmuz 1973 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. A Merry Friggin' Christmas (2014), Animal Practice (2012), Satisfaction (2014), (2009) Community (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1973
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.7 12,124
2014 41 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.1 4,679
2014 Dram Yapımcı 7.3 3,611
2014 Komedi Yapımcı 7.7 2,337
2012 Komedi Yapımcı 5.7 2,695
2009 Komedi Yapımcı 8.5 164,549
2005 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
8.8 252,228
2002 29 Komedi 0 6.4 13,184
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018