Giriş Kayıt
Jake Aust

Jake Aust (43)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Jake Aust, 24 Temmuz 1973 Cleveland, Ohio, ABD doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi. A Merry Friggin' Christmas (2014), Animal Practice (2012), Satisfaction (2014), (2009) Community (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1973
Doğum Yeri: Cleveland, Ohio, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Yapımcı 7.6 7,655
2014 41 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.1 4,440
2014 Dram Yapımcı 7.3 3,515
2014 Komedi Yapımcı 7.6 1,845
2012 Komedi Yapımcı 5.7 2,695
2009 Komedi Yapımcı 8.5 152,936
2005 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
8.8 217,525
2002 29 Komedi 0 6.4 12,641
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,038) Rogue One (4,830) Split (3,477) Assassin's Creed (2,479) Brimstone (2,151) Paterson (1,776) Hidden Figures (1,595) The Institute (1,547) The Great Wall (1,207) Passengers (1,078)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,840) Legion (6,945) Arrow (3,717) Legends of Tomorrow (2,161) Into the Badlands (2,083) The Blacklist (1,666) Vikings (1,592) Black Sails (1,541) Game of Thrones (1,451) 24: Legacy (1,416)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017