Giriş Kayıt
Zach Roerig

Zach Roerig (33)


Oyuncu, Yapımcı

Zachary George Roerig, 22 Şubat 1985 Montpelier, Ohio, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Vampir Günlükleri (2009), (2017) Halka 3 (2017), (2008) Lise Ateşi (2008), (2014) Field of Lost Shoes (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Zachary George Roerig
Doğum Tarihi: 22 Şubat 1985
Doğum Yeri: Montpelier, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Zachary Roerig
Burcu: Balık
9.2 (13 Oy)
  • Currently 183/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (41)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 32 Komedi Oyuncu 7.0 9

Halka 3
2017 32 Dram Oyuncu 4.5 29,979
2016 31 Kısa Metraj Oyuncu    
2014 29 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,084
2013 28 Kısa Metraj Yapımcı 7.8 51

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 249,671

Lise Ateşi
2008 23 Komedi Oyuncu 6.3 14,070
2006 21 Dram Oyuncu    

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 48,626
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,954
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,613
Dizi Altyazıları
Westworld (5,851) The Expanse (3,085) The 100 (2,766) La casa de papel (2,033) Colony (1,817) The Crossing (1,586) Luke Cage (1,443) Genius (1,275) 12 Monkeys (1,141) Vikings (1,111)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018