Giriş Kayıt
Zach Roerig

Zach Roerig (32)


Oyuncu, Yapımcı

Zachary George Roerig, 22 Şubat 1985 Montpelier, Ohio, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Vampir Günlükleri (2009), (2008) Lise Ateşi (2008), (2017) Halka 3 (2017), (2014) Field of Lost Shoes (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Zachary George Roerig
Doğum Tarihi: 22 Şubat 1985
Doğum Yeri: Montpelier, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: Zachary Roerig
Burcu: Balık
9.2 (13 Oy)
  • Currently 183/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (40)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Halka 3
2017 32 Dram Oyuncu 4.5 6,935
2014 29 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,084
2013 28 Kısa Metraj Yapımcı 7.8 51

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.8 229,620

Lise Ateşi
2008 23 Komedi Oyuncu 6.3 14,070
2006 21 Dram Oyuncu    

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 44,744
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,845
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,497
Film Altyazıları
Allied (9,750) Doctor Strange (9,702) Moana (8,086) Assassin's Creed (6,211) Lion (4,914) Arrival (3,830) Hacksaw Ridge (2,983) Fences (2,699) Nocturnal Animals (2,630) Forushande (2,158)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,313) Supernatural (7,662) The Expanse (4,768) Vikings (4,592) The Big Bang Theory (3,879) Suits (3,557) Legion (3,401) The Blacklist (3,327) Arrow (3,150) Sherlock (2,849)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017