Giriş Kayıt
Deren LeRoy

Deren LeRoy (38)


Oyuncu

Deren LeRoy, 08 Ağustos 1979 Inglewood, California, ABD doğumlu oyuncu. Bay ve Bayan Smith (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Inglewood, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.8 5,818
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 173,750
2007 28 Aksiyon Oyuncu    

Bay ve Bayan Smith
2005 26 Aksiyon Oyuncu 6.5 396,424

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.2 22,354
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018