Giriş Kayıt
Deren LeRoy

Deren LeRoy (38)


Oyuncu

Deren LeRoy, 09 Ağustos 1979 Inglewood, California, ABD doğumlu oyuncu. Bay ve Bayan Smith (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Inglewood, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 37 Komedi Oyuncu 8.3 1,050
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 158,846
2007 28 Aksiyon Oyuncu    

Bay ve Bayan Smith
2005 26 Aksiyon Oyuncu 6.5 376,380

Kalabalık ve Mutlu
1996 Dram Oyuncu 5.1 21,779
Film Altyazıları
Baywatch (15,948) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,382) Dangal (2,594) 6 Days (2,563) Dunkirk (2,382) Lady Macbeth (2,358) Security (1,942) King Arthur: Legend of the Sword (1,463) Wakefield (1,373) Alien: Covenant (1,118)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,002) The Defenders (5,741) Rick and Morty (4,320) The Strain (2,989) Suits (2,146) The Sinner (1,662) Mr. Mercedes (1,506) Fargo (1,293) Breaking Bad (1,136) Preacher (1,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017