Giriş Kayıt
Yoshi Sonoda

Yoshi Sonoda


Kameraman

Yoshihiro Sonoda, kameraman. Cennet Ormanı (2006), (2013) Begin Again (2013), (2010) It's Kind of a Funny Story (2010), (2007) Joshua (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yoshihiro Sonoda
Diğer Bir İsmi: Yoshihiro Sonoda | Yoshirihiro Sonoda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 5.7 3,337

Aşkın Halleri
2014 Dram Kameraman 6.3 9,441
2013 Dram Kameraman 6.9 6,869
2013 Dram Kameraman 7.0 6,174
2013 Dram Kameraman 7.4 114,454

Aşk Bilmecesi
2013 Komedi Kameraman 7.0 10,210
2013 Biyografi Kameraman    

Sanal Hayatlar
2012 Dram Kameraman 7.6 65,548
2012 Suç Kameraman 7.9 82,471

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Kameraman 7.0 482,282

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 Aksiyon Kameraman 6.8 281,501
2012 Suç 6.7 1,095

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 130,302

Yılbaşı Gecesi
2011 Komedi Kameraman 5.7 70,579
2011 Dram Kameraman 7.0 6,576

Hiç Kimsenin Oğlu
2011 Suç Kameraman 5.1 14,763

Suçlu Kim?
2010 Komedi Kameraman 6.0 16,251
2010 Komedi Kameraman 7.1 115,121

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Kameraman 6.1 132,473

Doğru Hamle
2010 Komedi Kameraman 5.8 10,570

Kavalye
2010 Komedi Kameraman 5.9 4,152

Acı Bir Hayat Öyküsü
2009 Dram Kameraman 7.3 92,706
2009 Komedi Kameraman 8.3 101,185
2009 Komedi Kameraman 6.7 16,268
2009 Komedi Kameraman 5.9 8,240

Sevgililer Günü: Nefret Ediyorummm
2009 Komedi Kameraman 4.7 7,182
2009 Dram Kameraman 5.9 376

Sahtekarlar
2009 Aksiyon Kameraman 6.2 43,036

Staten Adası
2009 Komedi Kameraman 5.9 4,611
2009 Suç Kameraman 4.5 1,163
2009 Dram Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 4.6 3,687

Gammaz Yürek
2009 Dram Kameraman 5.5 4,231
2009 Komedi Kameraman 7.7 20,957

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları
2008 Komedi Kameraman 6.7 78,631
2008 Dram Kameraman 5.0 835

Arıza
2008 Komedi Kameraman 7.0 27,445

Aşkın İngilizcesi
2007 Komedi Kameraman 6.4 5,482

Parktaki Kız
2007 Dram Kameraman 6.5 3,213
2007 Komedi Kameraman    
2007 Suç Kameraman 6.4 442

Futbolcu Kız
2007 Biyografi Kameraman 6.2 3,655
2007 Dram Kameraman 5.9 10,520

Delicesine
2006 Komedi Kameraman 6.5 5,272

Mulberry Sokağı
2006 Korku Kameraman    

Cennet Ormanı
2006 Dram Kameraman 7.6 2,093
2006 Dram Kameraman 6.1 459
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017