Giriş Kayıt
Toby Taplin

Toby Taplin


Görsel Efekt

Toby Taplin, görsel efekt. Bitten (2014), (1998) Aile Reisi (1998), (2006) Psych (2006), (2015) Dark Matter (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 158,780

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 192,678
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 34,646
2015 Dram Görsel Efekt 7.5 32,407

Enginlik
2015 Gizem Görsel Efekt 8.3 49,352
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 5,513
2014 Dram Görsel Efekt 5.2 487

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 Dram Görsel Efekt 6.0 28,832
2014 Dram Görsel Efekt 7.1 13,469

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Görsel Efekt 3.5 56,067
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,508

Barikat
2012 Korku Görsel Efekt 4.5 2,395

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 221,183

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 49,863
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 79,900
2011 Macera Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 42,659

Parazit
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 9,656
2009 Dram Görsel Efekt    

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Görsel Efekt 6.7 239,831

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt 5.4 2,804

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,721

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 38,043
2006 Komedi Görsel Efekt 8.4 73,890

Aynalı Maske
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 20,411

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 53,839

Aile Reisi
1998 Animasyon Görsel Efekt 8.2 266,816
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,509) Den of Thieves (2,893) Maze Runner: The Death Cure (2,616) Hostiles (2,418) Winchester (2,382) 12 Strong (2,168) Submergence (1,757) Peter Rabbit (1,296) The Commuter (1,255) A martfüi rém (1,074)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,657) Supernatural (4,255) The Flash (3,464) The Terror (2,977) The Big Bang Theory (2,859) Legion (2,588) Gotham (2,396) The Expanse (2,095) Arrow (2,036) The Crossing (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018