Giriş Kayıt
Toby Taplin

Toby Taplin


Görsel Efekt

Toby Taplin, görsel efekt. Bitten (2014), (1998) Aile Reisi (1998), (2006) Psych (2006), (2015) Dark Matter (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 142,226

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 182,932
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 32,128
2015 Dram Görsel Efekt 7.5 30,789

Enginlik
2015 Gizem Görsel Efekt 8.3 42,702
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 5,513
2014 Dram Görsel Efekt 5.2 487

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 Dram Görsel Efekt 6.0 28,124
2014 Dram Görsel Efekt 7.1 13,050

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Görsel Efekt 3.5 54,744
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,508

Barikat
2012 Korku Görsel Efekt 4.5 2,395

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 217,548

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 49,197
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 78,835
2011 Macera Görsel Efekt    

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 41,728

Parazit
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 9,656
2009 Dram Görsel Efekt    

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Görsel Efekt 6.7 234,461

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,721

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 37,511
2006 Komedi Görsel Efekt 8.4 71,459

Aynalı Maske
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 20,411

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 52,591

Aile Reisi
1998 Animasyon Görsel Efekt 8.2 260,645
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017