Giriş Kayıt
Toby Taplin

Toby Taplin


Görsel Efekt

Toby Taplin, görsel efekt. Bitten (2014), (1999) Aile Reisi (1999), (2006) Psych (2006), (2015) Dark Matter (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 116,522

Star Trek Sonsuzluk
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 173,510
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 29,704
2015 Dram Görsel Efekt 7.5 28,135

Enginlik
2015 Gizem Görsel Efekt 8.3 37,473
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 5,513
2014 Dram Görsel Efekt 5.2 487

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 Dram Görsel Efekt 6.0 27,536
2014 Dram Görsel Efekt 7.1 12,690

Korkunç Bir Film 5
2013 Komedi Görsel Efekt 3.5 53,637
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,508

Barikat
2012 Korku Görsel Efekt 4.5 2,395

Doğaüstü
2012 Dram Görsel Efekt 7.1 214,836

Apollo 18:Ölüm Yolculuğu
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 48,604
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 77,907
2011 Macera Görsel Efekt    

Parazit
2009 Korku Görsel Efekt 5.2 9,656
2009 Dram Görsel Efekt    

Melekler ve Şeytanlar
2009 Gizem Görsel Efekt 6.7 230,127

Yıldız Geçidi Evren
2009 Dram Görsel Efekt 7.7 41,122

Kar Patileri
2008 Macera Görsel Efekt    

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 16,506

Kahraman Pilotlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 37,091
2006 Komedi Görsel Efekt 8.4 70,587

Aynalı Maske
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 20,411

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Görsel Efekt 8.1 51,804

Aile Reisi
1999 Animasyon Görsel Efekt 8.2 254,770
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017