Giriş Kayıt
Robert Scoville

Robert Scoville (51)


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Robert Scoville, 09 Ağustos 1966 Idaho Falls, Idaho, ABD doğumlu sanat bölümü, sanat yönetmeni. Yeni Yılın İlk Çekilişi (2012), (1994) Mahşer (1994), (2014) Think Like a Man Too (2014), (2017) All Eyez on Me (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1966
Doğum Yeri: Idaho Falls, Idaho, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 51 Biyografi Sanat Bölümü 5.8 12,052
2016 50 Suç Sanat Bölümü 6.0 3,756
2016 50 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 167,042
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.4 258
2015 49 Komedi Sanat Bölümü 5.3 463
2014 48 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 19,023
2014 48 Dram Sanat Bölümü 5.5 115
2014 48 Komedi Sanat Bölümü 5.8 16,629
2013 47 Komedi Sanat Bölümü 6.6 114,887

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 47 Komedi Sanat Bölümü 5.9 64,061
2013 47 Komedi Sanat Bölümü 4.9 2,826

Yeni Yılın İlk Çekilişi
2012 46 Fantastik Sanat Bölümü 6.8 7,141

Özel Akvaryumlar
2011 Reality-TV Sanat Yönetmeni 6.8 1,101
1994 Dram Sanat Bölümü 6.0 5,219

Mahşer
1994 Macera Sanat Bölümü 7.2 26,914
1993 27 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 2,307
1993 27 Aile Sanat Bölümü    
Dizi Altyazıları
Vikings (6,391) Shameless (3,884) Game of Thrones (3,094) Mr. Robot (2,973) Supernatural (2,755) The Big Bang Theory (2,215) Arrow (2,202) Outlander (1,928) Gotham (1,794) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,769)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017