Giriş Kayıt
Robert Scoville

Robert Scoville (50)


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Robert Scoville, 09 Ağustos 1966 Idaho Falls, Idaho, ABD doğumlu sanat bölümü, sanat yönetmeni. Yeni Yılın İlk Çekilişi (2012), (2014) Think Like a Man Too (2014), (1994) Touched by an Angel (1994), (2016) Frank & Lola (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1966
Doğum Yeri: Idaho Falls, Idaho, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 50 Suç Sanat Bölümü 6.0 2,877
2016 50 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 147,560
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.4 258
2015 49 Komedi Sanat Bölümü 5.3 420
2014 48 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 17,901
2014 48 Dram Sanat Bölümü 7.2 46
2014 48 Komedi Sanat Bölümü 5.8 16,276
2013 47 Komedi Sanat Bölümü 6.6 111,846

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 47 Komedi Sanat Bölümü 5.9 62,598
2013 47 Komedi Sanat Bölümü 4.9 2,826

Yeni Yılın İlk Çekilişi
2012 46 Fantastik Sanat Bölümü 6.8 7,141
1994 Dram Sanat Bölümü 5.9 4,986

Mahşer
1994 28 Macera Sanat Bölümü    
1993 27 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 2,307
1993 27 Aile Sanat Bölümü    
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,764) Silence (1,861) Personal Shopper (1,628) Gold (1,559) Split (1,082) La La Land (1,056) Get Out (720) The Age of Shadows (711) The Great Wall (708) The Void (707)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,809) Supernatural (4,610) The Flash (4,463) Arrow (3,923) The Big Bang Theory (3,209) Better Call Saul (2,876) Gotham (1,527) Game of Thrones (1,481) Vikings (1,209) Into the Badlands (1,165)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017