Giriş Kayıt
Robert Scoville

Robert Scoville (51)


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Robert Scoville, 09 Ağustos 1966 Idaho Falls, Idaho, ABD doğumlu sanat bölümü, sanat yönetmeni. Yeni Yılın İlk Çekilişi (2012), (2014) Think Like a Man Too (2014), (2017) All Eyez on Me (2017), (1994) Touched by an Angel (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1966
Doğum Yeri: Idaho Falls, Idaho, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 51 Biyografi Sanat Bölümü 5.9 6,111
2016 50 Suç Sanat Bölümü 6.0 3,363
2016 50 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 160,550
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.4 258
2015 49 Komedi Sanat Bölümü 5.3 447
2014 48 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.4 18,308
2014 48 Dram Sanat Bölümü 7.2 46
2014 48 Komedi Sanat Bölümü 5.8 16,562
2013 47 Komedi Sanat Bölümü 6.6 113,559

İnanılmaz Sihirbazlar
2013 47 Komedi Sanat Bölümü 5.9 63,438
2013 47 Komedi Sanat Bölümü 4.9 2,826

Yeni Yılın İlk Çekilişi
2012 46 Fantastik Sanat Bölümü 6.8 7,141

Özel Akvaryumlar
2011 Reality-TV Sanat Yönetmeni 6.8 1,101
1994 Dram Sanat Bölümü 5.9 5,085

Mahşer
1994 28 Macera Sanat Bölümü    
1993 27 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 2,307
1993 27 Aile Sanat Bölümü    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,110) Rick and Morty (4,201) The Defenders (3,267) The Strain (2,916) Suits (1,852) Mr. Mercedes (1,289) The Sinner (1,103) Fargo (1,063) The Last Ship (993) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017